سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

قحطی قطعی یک چهارم آوارگان غزه

قحطی قطعی یک چهارم آوارگان غزه مدیر هماهنگی دفتر سازمان ملل متحد در امور بشردوستانه گفت که یک چهارم آوارگان غزه در یک قدمی قحطی قطعی قرار دارند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۳ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 28
کد خبر: ۲۳۰۳۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، «رامش راجاسینگهام»، مدیر هماهنگی دفتر سازمان ملل متحد در امور بشردوستانه روز سه‌شنبه در نشست شورای امنیت اعلام کرد که حداقل ۵۷۶ هزار نفر در نوار غزه در یک قدمی قحطی قطعی قرار دارند.

 

به گفته این مقام سازمان ملل، این تعداد افراد برابر یک چهارم جمعیت غزه است و در صورت‌عدم انجام اقداماتی برای حل این بحران انسانی، قحطی در غزه قطعی خواهد بود.

 

راجاسینگهام همچنین افزود: «تا زمانی که جنگ غزه و خطر گسترش آن به مناطق پرجمعیت جنوب غزه ادامه داشته باشد، نمی‌توان به بهبود اوضاع در این باریکه جنگ زده امیدوار بود، چون در حال حاضر از هر ۶ کودک زیر دو سال در شمال غزه، یک کودک دچار سو تغذیه حاد است و عملاً تمام جمعیت ۲.۳ میلیون نفری در نوار غزه برای زنده ماندن به کمک‌های غذایی نیاز دارند، اما این کمک‌ها بسیار ناکافی و محدود هستند.»

 

رامش راجاسینگهام به موانع امدادرسانی سازمان ملل و گروه‌های امدادی در غزه نیز اشاره کرد و به گفته او، این موانع از جمله بسته شدن گذرگاه‌ها، محدودیت‌های ارتباطاتی، بازرسی‌های سخت و طولانی مدت، هرج و مرج، جاده‌های تخریب‌شده و مهمات منفجر نشده در مسیر کاروان‌های امدادی است.

 

همچنین سخنگوی دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد در سخنانی اعلام کرد که اسرائیل به کاروان‌های کمک رسانی حمله می‌کند و امدادگران را در غزه آزار می‌دهد.

 

«ینس لرکه»، سخنگوی دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد در نشستی در ژنو گفت که نیروهای اسرائیلی کاروان‌های مربوط به کمک‌های بشردوستانه را به عمد مورد هدف قرار می‌دهند و امدادگران را در غزه مورد آزار و اذیت قرار داده و بازداشت می‌کنند، این وضعیت غیرقابل قبول است.

 

روز گذشته نیز اشرف القدره سخنگوی وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد که شمال این باریکه به معنی واقعی کلمه با قحطی دست و پنجه نرم می‌کند.

 

القدره افزود: ده‌ها نفر به دلیل بی‌آبی و خشکی بدن به بیمارستان‌های ما در شمال نوار غزه مراجعه کرده‌اند. اخیراً درگذشت ۲ کودک بر اثر کم‌آبی و خشکی بدن را در شمال نوار غزه ثبت کردیم. باریکه غزه با قحطی و گرسنگی روزافزون مواجه است و این قحطی روزافزون می‌تواند جان هزاران نفر از هم‌وطنان ما را بستاند. کمک‌ها باید به صورت فوری و به مقدار کافی وارد نوار غزه شود. جامعه بین‌الملل باید از کودکان، زنان و بیماران در برابر قحطی و گرسنگی محافظت کند. ما به دسترسی به تمامی مراکز نگهداری آوارگان نیاز داریم. این موضوع نیازمند همکاری سازمان‌های بین‌المللی است.

 

سخنگوی وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه ادامه داد: در نتیجه حمله‌های ارتش اشغالگر، ۳۰ بیمارستان از ۳۵ بیمارستان نوار غزه از روند خدمت‌رسانی خارج شده است.

 

کمی پیش‌تر نیز وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه جدیدترین آمار شهیدان و زخمی‌های حمله‌های وحشیانه ارتش رژیم صهیونیستی به این باریکه را از تاریخ هفتم اکتبر سال گذشته میلادی منتشر کرد.

 

این وزارت‌خانه تاکید کرد که تعداد شهیدان فلسطینی در نوار غزه در نتیجه حمله‌های هوایی، زمینی و دریایی ارتش رژیم صهیونیستی علیه این باریکه به ۲۹ هزار و ۸۷۸ تن افزایش یافته است. در ادامه این گزارش آمده است: آمار زخمی‌های تجاوز به نوار غزه نیز به ۷۰ هزار و ۲۱۵ تن افزایش یافته است.

 

همچنین وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد که اشغالگران صهیونیست طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۱ جنایت را علیه شهروندان فلسطینی ساکن نوار غزه مرتکب شده‌اند. بر اساس آمار اعلامی از سوی این نهاد بهداشتی درمانی فلسطین در جریان این ۱۱ جنایت وحشیانه دست کم ۹۶ فلسطینی به شهادت رسیده و ۱۷۲ تن دیگر زخمی شده‌اند./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار