خطیب‌زاده: حق غنی‌سازی قابل مذاکره نیست / انگشت ما روی ماشه است ‌رئیس الحشد الشعبی: سپاه انقلاب اسلامی در دفاع از عراق به ما کمک کرد ترامپ ارمنستان را آلبانی خواند نماینده حزب‌الله: تصمیم خلع سلاح با هدف درگیری داخلی است تصرف ۳ منطقه دیگر توسط روسیه پوتین: صنعت هسته‌ای امنیت ملی روسیه را تضمین کرد رایزنی دیپلمات ارشد سوئیسی با تخت روانچی در مورد موضوع هسته‌ای ایران بیانیه ادعایی گروه هفت علیه ایران وزیر شهرک سازی اسرائیل: به ادامه جنگ، حتی در صورت کشته شدن اسیران رأی خواهم داد اولیانوف: اروپا حق استفاده از مکانیزم ماشه را ندارد دیدار مشاور امنیت ملی و معاون امور خارجه سوئیس با «علی لاریجانی» گفت‌وگوی وزیر خارجه مصر با ویتکاف درباره ایران و فلسطین مرحله دوم عملیات «ارابه‌های گدعون» در غزه آغاز شد عراقچی: نمی‌توانیم همکاری با آژانس را به صورت کامل قطع کنیم؛ حدود یک ماه و نیم دیگر نوبت تعویض سوخت نیروگاه بوشهر است که باید در حضور بازرسان صورت بگیرد آمریکا ۴ مقام ارشد دیوان کیفری بین‌المللی را تحریم کرد

دعوت از حماس برای سفر به مصر به منظور پیگیری مذاکرات

یکی از رهبران جنبش حماس فلسطین گفت که رسما از سوی مصر برای سفر به قاهره به منظور اعطای پاسخ خود به پیشنهادهای ارائه شده در خصوص توقف جنگ، راهی قاهره می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۱ - ۱۳ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 03
کد خبر: ۲۳۰۹۰۶

به گزارش راهبرد معاصر، «اسامه حمدان»، از رهبران جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) امروز یکشنبه تاکید کرد که جنبش متبوعش دعوتنامه‌ای برای سفر به قاهره دریافت کرده است.

 

حمدان در گفت‌وگو با شبکه «العربی» عنوان کرد که دولت آمریکا همچنان در حال اعطای زمان به رژیم اشغالگر صهیونیستی برای تداوم جنایت‌هایش در غزه است.

 

وی تصریح کرد که رژیم اشغالگر صهیونیستی نمی‌خواهد جنگ را متوقف کند بلکه همچنان به دنبال قتل و کشتار ملت فلسطین از طریق محاصره و گرسنگی دادن به آن‌هاست.

 

اسامه حمدان گفت: دور جدیدی از مذاکرات امروز و فردا (دوشنبه) در قاهره برگزار خواهد شد و امیدواریم نتیجه‌ای مطلوب برای ملت فلسطین حاصل شود.

 

یک منبع امنیتی مصری دیروز شنبه گفت که هیئتی از جنبش حماس طی ساعات آینده (یعنی امروز) برای دادن پاسخ نهایی این جنبش به طرح موسوم به چارچوب پاریس2، به قاهره خواهد رفت.

 

همزمان با حضور هیئت حماس، یک هیئت اسرائیلی در قاهره حضور خواهد داشت تا در جریان محتوای پاسخ قرار گیرد. قاهره، دوحه و قطر این اواخر میزبان هیئت‌‌های مذاکره کننده رژیم اسرائیل و گرو‌ه‌های فلسطینی مانند حماس و واسطه‌ها برای دست یابی به آتش بس در غزه بود.

 

رژیم اسرائیل به دنبال آزادی اسرای خود از غزه است و علی رغم حمله به شمال غزه و گذشت 150 روز از جنگ، بجز چند مورد از جمله اجساد این اسرا، هنوز نتوانسته است این اسرا را که شمارشان صدها نفر است، آزاد کند.

 

در مقابل مقاومت فلسطین در غزه هرگونه توافق تبادل اسرا و آتش بس را منوط به خروج کامل ارتش رژیم اسرائیل از غزه و ورود کمک‌های انسانی و بازسازی این منطقه کرده است.

 

روزنامه یدیعوت آحارونوت این هفته به نقل از یک عضو تیم مذاکره کننده رژیم صهیونیستی که به منظور مذاکره بر سر تبادل اسرا در پاریس به سر می برد، نوشت حماس همچنان بر لزوم عقب نشینی ارتش اسرائیل از نوار غزه به عنوان پیش شرط هرگونه توافق برای تبادل اسرا تاکید دارد.

 

اسامه حمدان: هدف نشست پاریس دادن زمان بیشتر به صهیونیست‌ها برای حمله جدید است/ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر