اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

قراردادهای طرح فشارافزایی میدان مشترک پارس جنوبی فردا امضا می‌شود

 قراردادهای مربوط به طرح فشارافزایی میدان مشترک گازی پارس جنوبی به عنوان یکی از مهمترین طرح‌های وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران با حضور وزیر نفت، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، مسئولان کشوری و شماری از پیمانکاران ایرانی روز یکشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ امضاء می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۷ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 09
کد خبر: ۲۳۱۹۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ طرح فشارافزایی میدان مشترک گازی پارس جنوبی به علت تأثیر قابل توجه بر تأمین گاز و میعانات گازی مورد نیاز کشور، در حال حاضر یکی از مهمترین طرح های وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران است. با توجه به اهمیت و فوریت اجرای این طرح، استفاده حداکثری از توان تخصصی، مدیریتی و زیرساختی کشور در دستور کار شرکت ملی نفت ایران قرار گرفت.

با توجه به تجارب موفق متخصصان ایرانی در اجرای فازهای مختلف میدان مشترک گازی پارس جنوبی، مقرر شد چهار پیمانکار فعال در توسعه میادین نفت و گاز کشور شامل شرکت های پتروپارس، اویک، قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء و مپنا اجرای این طرح را عهده دار شوند، به گونه ای که کل طرح به چهار بخش تقسیم شده و هر بخش توسط یکی از این پیمانکاران اصلی اجرا می شود.

مهندسی مفهومی طرح فشارافزایی میدان گازی مشترک پارس جنوبی انجام شده و هم اکنون شرکت مشاور در حال تکمیل فاز مهندسی پایه مقدماتی و پیشرفته این طرح است. براساس طراحی و مطالعات مهندسی انجام شده، این طرح در قالب احداث سکوهای فشارافزایی در خلیج فارس به انجام خواهد رسید.

با اجرای طرح مذکور با سرمایه گذاری ۲۰ میلیارد دلاری، میزان افزایش برداشت گاز و میعانات گازی به ترتیب به میزان ۹۰ تریلیون فوت مکعب (TCF) و ۲ میلیارد بشکه خواهد شد که در نتیجه حدود ۹۰۰ میلیارد دلار برای کشور درآمد به همراه خواهد داشت./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر