بازداشت دو شهرک‌نشین اسرائیلی دیگر به اتهام جاسوسی برای ایران + عکس پاسخ حماس به ادعا‌های اسکای نیوز درباره تعیین شروط برای آتش بس روایت سفیر ایران در عربستان از رایزنی‌های تهران و ریاض در ۲ هفته اخیر گروسی: ایران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند وزیر خارجه فرانسه: برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین مصمم هستیم واکنش هند به بیانیه ارتش پاکستان درباره حمله انتحاری مرگبار وزیرستان جزئیات گفت‌وگوی تلفنی سرلشکر موسوی با وزیر دفاع عربستان حمایت تمام قد ترامپ از نتانیاهو با به رخ کشیدن کمک‌های مالی آمریکا وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب

اوکراین سفیر واتیکان را احضار کرد

وزارت خارجه اوکراین روز دوشنبه در اعتراض به اظهارات پاپ فرانسیس رهبر کاتولیک‌های جهان سفیر واتیکان در کی‌یف را احضار کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۴ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 11
کد خبر: ۲۳۲۳۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ این وزارتخانه اعلام کرد که به «ویسوالداس کولبوداس» سفیر واتیکان گفته که از «سخنان پاپ در مورد برافراشتن «پرچم سفید» ناامید شده است.»

وزارت خارجه اوکراین افزود که اظهارات پاپ «آن‌ها (روسیه) را ترغیب می‌کند که بیش از پیش قوانین بین‌المللی را زیر پا بگذارند.»

پاپ فرانسیس در مصاحبه‌ای که شنبه پخش شد، گفت که اوکراین باید شجاعت برافراشتن پرچم سفید صلح را برای مذاکره با روسیه داشته باشد.

این اظهارات واکنش سریع کی‌یف و متحدان اوکراین را به همراه داشت. دیمیترو کولبا وزیر خارجه اوکراین یکشنبه در پستی در شبکه‌های اجتماعی در واکنش به سخنان پاپ اعلام کرد: پرچم ما زرد و آبی است. این پرچمی است که با آن زندگی می‌کنیم، می‌میریم و پیروز می‌شویم. ما هرگز پرچم دیگری را بالا نمی‌بریم.

از سوی دیگر، دیمیتری پسکوف سخنگوی دفتر ریاست‌جمهوری روسیه در پاسخ به پرسشی درباره این سخنان اخیر پاپ رهبر کاتولیک‌های جهان گفت: سخنان پاپ، ابعاد گسترده‌تری داشت، اما به طور کلی، ایده‌ای که وی درباره آن صحبت کرد، کاملا قابل درک است، او به نفع مذاکرات صحبت کرد.

ینس استولتنبرگ دبیرکل ناتو نیز در مصاحبه رویترز در واکنش به اظهارات پاپ گفت: اکنون وقت آن نیست که درباره تسلیم شدن اوکراینی‌ها صحبت کنیم.

دبیرکل ناتو افزود: این یک فاجعه برای اوکراینی‌ها و برای همه ما نیز خطرناک خواهد بود. / ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار