البوسعیدی: هیچ عوارضی برای عبور از تنگه هرمز دریافت نخواهد شد مادورو پیامی در حمایت از مردم زلزله زده ونزوئلا صادر کرد پاکستان ادعای طرح موساد برای ترور عاصم منیر را رد کرد گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد

عادل الجبیر بار دیگر ایران را متهم کرد

عادل الجبیر بار دیگر ایران را متهم کرد وزیر مشاور دولت سعودی در امور خارجه بار دیگر ایران را مسئول را حمله به آرامکو دانست و گفت که «در پاسخ به ایران مواضع دیپلماتیک قوی اتخاذ می‌کنیم».
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۹ - ۰۲ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 24
کد خبر: ۲۳۲۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، «عادل الجبیر» وزیر مشاور دولت سعودی در امور خارجه سه‌شنبه شب در حاشیه هفتاد و چهارمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل، بار دیگر ایران را به دست داشتن در حمله آرامکو متهم کرد.

 

وزیر خارجه سابق عربستان سعودی گفت که «ما می‌خواهیم جلوی جنگ را به هر قیمتی که شده بگیریم، ولی اگر ایران به حمله کند، ما دست بسته نخواهیم بود».

 

وزیر مشاور دولت عربستان سعودی در امور خارجه، ایران را مسئول حمله به آرامکو دانست و تاکید کرد که «در پاسخ به این کشور، مواضع قوی دیپلماتیک اتخاذ خواهیم کرد».

 

عادل الجبیر که کشورش به حمایت از تروریسم در منطقه با همکاری ایالات متحده آمریکا معروف است، مدعی شد که «ایران از تروریسم حمایت می‌کند و به توسعه برنامه‌های موشکی خود ادامه می‌دهد».

 

وی با بیان اینکه اروپا مواضع محکمی در قبال ایران در پی حمله آرامکو اتخاذ نکرده است، گفت که «عدم اتخاذ مواضع قاطع اروپا علیه ایران، باعث می‌شود که این کشور به سیاست‌های خود ادامه دهد».

 

مسئول سعودی افزود: «ایران سعی دارد انقلابش را صادر کند و فکر می‌کند می‌تواند بر جهان سیطره یابد».

 

الجبیر ایران را به دخالت در امور منطقه متهم کرد و گفت که «برای پاسخ دادن به حمله آرامکو، همه گزینه‌ها از جمله گزینه نظامی روی میز است».

 

وی درباره بدون اشاره به تجاوزات پنج ساله عربستان در یمن و کشتار مردم این کشور مدعی شد که «امارات از یمن عقب نشینی کرد، اما نیروهای المجلس الانتقالی(شورای انتقالی جنوب یمن) از فرصت سوء استفاده کرده و پایگاه‌های دولتی را اشغال کرده است».

 

وزیر خارجه سابق سعودی تاکید کرد که «ما و امارات با همکاری دولت منصور هادی(دولت مستعفی یمن) تلاش می‌کنیم ساختار نیروهای مسلح را بازسازی کنیم».

 

عادل الجبیر همچنین قطر را به دخالت در امور داخلی کشورهای منطقه متهم کرد و مدعی شد که این کشور از تروریست‌ها حمایت مالی می‌کند.

 

وزیر دولت سعودی در امور خارجه تاکید کرد، قطر همسایه ماست و باید سیاست‌های خود را تغییر دهد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار