عملیات آزاد سازی کشتی ربوده شده و انهدام اهداف هوایی در رزمایش کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۴-راهبرد معاصر
برنامه هفته آینده مجلس تغییر کرد بهادری جهرمی: رویکرد مدیریت مردمی شهید رئیسی صرفاً معطوف به دولت نبود صدیقی: همگان به رئیس‌جمهور منتخب کمک کنند وزیر کشور: باید به رئیس جمهور منتخب کمک کنیم  پزشکیان: دستیابی به اهداف با کمک همه اقشار محقق خواهد شد گزارش ظریف از آخرین تحولات در زمینه انتخاب وزرای کابینه چهاردهم روایتی از ماجرای اعتراض یک نماینده به هیئت‌رئیسه مجلس در جلسه علنی امروز سردار نائینی: باید برد عملیات رسانه‌‎ای سپاه متناسب با اقدامات این نهاد باشد تعطیلی برخی روزها در تهران در هفته آینده به‌دلیل گرمای هوا صحت دارد؟ باقری: توسعه سیاست همسایگی و رفع تحریم‌ها از اولویت های سیاست خارجه است منصوری: به بنیاد مستضعفان بازمی‌گردم اعتبارنامه پزشکیان توسط اعضای شورای نگهبان امضا شد وحیدی: به دنبال اخذ مجوز برای حضور سربازها در اربعین هستیم دستگیری ۲ سرکرده داعش توسط وزارت اطلاعات بازخوانی مطالبات رهبر انقلاب در مراسمات تنفیذ

عملیات آزاد سازی کشتی ربوده شده و انهدام اهداف هوایی در رزمایش کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۴

در ادامه برگزاری رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۴، یگان‌های شناور و پروازی و تیم‌های عملیات ویژه ایران، چین و روسیه عملیات آزاد سازی کشتی ربوده شده و اجرای عملیات رهگیری و انهدام اهداف هوایی شبانه و روزانه را تمرین کردند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۸ - ۲۴ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 14
کد خبر: ۲۳۲۷۹۲
عملیات آزاد سازی کشتی ربوده شده و انهدام اهداف هوایی در رزمایش کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، امیر مصطفی تاج الدینی سخنگوی رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی 2024 گفت: در ادامه برگزاری مراحل اصلی رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی 2024 با حضور نیروهای دریایی ایران، چین و روسیه، یگان‌های شناوری و پروازی سه کشور بر اساس سناریو از پیش تعیین شده عملیات آزاد سازی دو کشتی تجاری که در آب‌های بین‌المللی مورد ربایش دزدان دریایی قرار گرفته بودند را انجام دادند.

 

وی افزود: در این مرحله پس از ارسال پیام اضطراری کشتی‌های تجاری به مرکز MRCC چابهار، ابتدا منطقه عملیات توسط یک فروند بالگرد SH3D نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران مورد شناسایی و جستجو قرار گرفت و سپس ناوشکن جمهوری اسلامی ایران «سهند» به‌عنوان ناو سرفرماندهی رزمایش، شناورهای رزمی مستقر در منطقه را برای اجرای عملیات آزادسازی اعزام کرد.

 

سخنگوی رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی 2024 اضافه کرد: همچنین نیروهای عملیات ویژه ارتش و سپاه با مشارکت نیروهای عملیات ویژه چین و روسیه با فرود آمدن از هوا با اجرای راپل و فرود برروی عرشه شناور ربوده شده، عملیات تصرف را انجام داده و دزدان دریایی را دستگیر و عملیات آزاد سازی کشتی را اجرا کردند.

 

وی تصریح کرد: این سناریوها شامل دستگیری دزدان دریایی، مبارزه با خرابکاری‌های ایجاد شده در کشتی که توسط دزدان دریایی برای به تاخیر انداختن عملیات نجات ایجاد شده بود و همچنین مداوای زخمیان و مصدومان حادثه و در نهایت اجرای عملیات یدک‌ شناور تجاری به لنگرگاه امن با موفقیت انجام شد.

 

امیر دریادار دوم مصطفی تاج الدینی معاون عملیات نیروی دریایی ارتش و سخنگوی رزمایش همچنین اعلام کرد: در ادامه رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی 2024 ایران، چین و روسیه، در شمال اقیانوس هند، شب گذشته عملیات تیراندازی شبانه به اهداف هوایی که از مهم‌ترین تمرینات دریایی به شمار می رود توسط یگان‌های شرکت کننده با موفقیت انجام شد همچنین عملیات تیراندازی روزانه نیز اجرا شد.

 

آجا | ارتش | ارتش جمهوری اسلامی ایران , نیروی دریایی | نداجا | نیروی دریایی ارتش , سپاه پاسداران | سپاه , کشور روسیه , کشور چین ,

 

وی اظهار داشت: عملیات تیراندازی شبانه و روزانه به اهداف هوایی مستلزم هماهنگی و دستورات جز به جز است. سناریوی این تمرین بر پایه یک زبان تاکتیکی مشترک بین نیروهای دریایی ایران متشکل از نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و نیروی دریایی سپاه پاسداران و همچنین نیروهای دریایی کشورهای چین و روسیه طراحی و با موفقیت اجرا شد./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده