سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟

دهقان: ابتکار عمل در دعاوی حقوقی بین‌المللی باید در دست ایران باشد

دهقان: ابتکار عمل در دعاوی حقوقی بین‌المللی باید در دست ایران باشد معاون حقوقی رئیس‌جمهور با بیان اینکه ابتکار عمل در بخش حقوق بین الملل باید در دست مرکز حقوقی بین المللی باشد، بیان کرد: این موضوع، نیازمند یک تحول فکری است که رئیس جمهور در جلسه نظارت ستادی معاونت حقوقی برآن تاکید کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۸ - ۲۶ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 16
کد خبر: ۲۳۲۹۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ نشست محمد دهقان، معاون حقوقی رئیس جمهور با مدیران و کارکنان مرکز امور حقوقی بین‌المللی با هدف تببین انتظارات از مرکز و همچنین تشریح سیاست هاو اولویت‌ها در سال آتی برگزار شد.

 

دهقان در این مراسم ضمن تقدیر از زحمات توکل حبیب‌زاده مدیر سابق مرکز امور حقوقی بین المللی و تبریک انتصاب مهدی پیری به‌عنوان مدیر جدید این مرکز، خدمت در هر بخش از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را نعمتی بزرگ برشمرد که مدیران و خدمتگزاران به نظام باید شکرگذار و قدردان آن باشند.


وی در ادامه به توضیح اقدامات مرکز امور حقوقی بین‌المللی پرداخت و ضمن تشریح رأی تاریخی حقوقی علیه آمریکا به نفع ایران در محاکم بین‌المللی به‌عنوان نمونه‌ای از تلاش‌های این مرکز، عملکرد آن را در دولت سیزدهم قابل قبول دانست.

 

معاون حقوقی رئیس‌جمهور با بیان اینکه یکی از موارد مورد تاکید از ابتدای دولت سیزدهم، این بود که با توجه به تعدد دعاوی حقوقی بین المللی ایران، مرکز امور حقوقی بین المللی نباید خود را تنها محدود به کارشناسان و متخصصان این مرکز کند، تصریح کرد: به این معنا که باید از ظرفیت اساتید و نخبگان دانشگاهی برای کمک به تحقق ماموریت‌های این مرکز استفاده شود. بنابراین، مردمی‌سازی این مرکز و مشارکت‌جویی این مرکز و استفاده از ظرفیت نخبگان حقوق بین الملل در کارهای اصلی و اساسی مورد تاکید است.

 

دهقان با اشاره به اینکه تعدد دعاوی حقوقی بین المللی که ایران در طول سال‌های گذشته درگیر آن بوده است، منبعی ارزشمند از دانش و تجربه در زمینه حقوق بین‌الملل است، خاطرنشان کرد: این منبع ارزشمند، باید در اختیار اساتید، دانشجویان و کارشناسان قرار گیرد تا دانش تولید شده به این مرکز در دفاع از منافع ملی کشور در دعاوی بین‌المللی کمک کند.

 

وی با بیان اینکه در حال حاضر مرجع اصلی رصد تحولات حقوقی بین‌الملل و دفاع از منافع جمهوری اسلامی ایران در عرصه حقوق بین الملل، مرکز امور حقوقی بین المللی است، خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود در دوره مدیریت جدید مرکز این مسئولیت، این وظیفه مهم که از گذشته تا حدی مغفول مانده است بیش از پیش دنبال و پیگیری شود.

 

معاون حقوقی رئیس‌جمهور با بیان اینکه ابتکار عمل در بخش حقوق بین الملل باید در دست مرکز حقوقی بین المللی باشد، خاطرنشان کرد: این موضوع، نیازمند یک تحول فکری است که رئیس جمهور محترم نیز در جلسه نظارت ستادی معاونت حقوقی برآن تاکید کرده‌اند که در دعاوی بین الملل نباید منفعل عمل کرد بلکه باید با پویایی، ابتکار عمل در دست ایران باشد.

 

دهقان همچنین بر حفظ مرجعیت این مرکز در رسیدگی به دعاوی حقوقی بین المللی تاکید کرد و گفت: این موضوع مهمی است که باید برای حفظ این مرجعیت تلاش کرد. این امر خود نیازمند لوازم و اقتضائاتی است که باید آن را شناخت و اجرا کرد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار