دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است/ تاریخ دقیق اعلام شد فرمانده ارتش پاکستان و عراقچی توافق کردند تماس تلفنی عراقچی با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا المیادین: دور جدید گفت‌وگوهای ایران و آمریکا به زودی برگزار می‌شود گره‌های آمریکایی در روند مذاکرات هسته‌ای عراقچی: تنها یک راه برای تحقق توافق وجود دارد آخر هفته تعیین‌کننده/ دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است؟ دیپلماسی هوشمندانه ایران/ چرا این دور مذاکرات با برجام متفاوت است؟ ضرب‌الاجل عراق به گروهک‌های ضد ایرانی برای تخلیه مقر‌های خود عراقچی: یک توافق معتبر و پایدار در دسترس است/ ایران حق داشتن چرخه کامل سوخت هسته‌ای را دارد السودانی: گفت‌و‌گو میان ایران و آمریکا گامی مهم است روبیو: ایران نباید غنی‌سازی کند تعیین محل مذاکرات ایران و آمریکا/ رم میزبان دور جدید گفت‌وگوها پوتین دستور اعزام فوری امدادگران روس به بندر رجایی را صادر کرد واکنش پوتین به فاجعه بندرعباس/ پیام تسلیت به رهبر معظم انقلاب

بودجه درخواستی پنتاگون برای پر کردن انبار‌های تسلیحات

رسانه آمریکایی با استناد به سندی گزارش داد پنتاگون از کنگره این کشور درخواست تخصیص دست کم ۶.۵ میلیارد دلار بودجه را برای پرسازی دوباره انبار‌های تسلیحاتی که به دلیل کمک‌های نظامی دو سال اخیر به اوکراین خالی شده‌اند، داشته است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۷ - ۲۶ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 16
کد خبر: ۲۳۲۹۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه آمریکایی بلومبرگ گزارش داد، پنتاگون در سندی با تاکید بر فوریت اختصاص بودجه برای پرسازی دوباره انبار‌های تسلیحات ارتش آمریکا، پیشنهادهایش درخصوص پرسازی این انبار‌ها و اولویت‌های بودجه‌ای مربوط به آن را ماه گذشته میلادی نزد کنگره فرستاده است.

 

این فهرست شامل طیف وسیعی از سلاح‌ها، مهمات و تجهیزات و قطعات مهم برای تولید گلوله‌های توپ ۱۵۵ میلی‌متری، موشک‌های ضد رادار «هارم»، موشک‌های رهگیر سامانه‌های «پاتریوت»، راکت‌های «جی. ام. ال. آر. اس» و موشک‌های ضد تانک می‌شود.

 

به نوشته این رسانه، پنتاگون برآورد کرده که رفع نیاز‌های دارای فوریت در زمینه پر سازی انبار‌های تسلیحات به بودجه‌ای دست کم ۶.۵ میلیارد دلاری نیاز دارد، اما چند رسانه آمریکایی دیگر پیشتر نوشتند که پنتاگون برای این منظور دست کم ۱۰ میلیارد دلار کسری بودجه دارد. یک منبع آگاه به پالتیکو گفت این خلاء تا زمانی که پر نشود ارتش آمریکا را تحت فشار قرار خواهد داد.

 

به نوشته پایگاه «راشا تودی» برآورد شده که واشنگتن بیش از ۷۵ میلیارد دلار پول نقد و تجهیزات را تا پایان سال گذشته میلادی برای کمک به اوکراین اختصاص داده است و کمک‌هایش به کی‌یف با اختلاف بالا فراتر از کمک‌های دیگر حامیان غربی بوده است. با این وجود تحویل کمک‌های آمریکا به اوکراین بعد از آنکه پول‌های قبلا تصویب شده از سوی کنگره ته کشیدند، متوقف شده‌اند.

 

کاخ سفید اواخر سال ۲۰۲۳ یک لایحه بودجه مکمل حاوی ۶۰ میلیارد دلار کمک جدید برای اوکراین را به کنگره فرستاد که بعدا از سوی مجلس سنا تصویب شد، اما تصویب آن در مجلس نمایندگان که در کنترل جمهوریخواهان است معطل مانده است. «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا قانونگذاران آمریکایی را به دلیل تصویب نکردن این کمک چند ده میلیاردی مقصر شکست‌های اخیر کی‌یف در میدان جنگ از جمله سقوط شهر راهبردی آودیوکا در ماه گذشته میلادی دانسته است.

 

چند روز پیش کاخ سفید به رغم ته کشیدن کمک‌هایش برای اوکراین اعلام کرد از طریق کاهش هزینه‌های غیرمنتظره در پنتاگون یک بسته کمکی جدید به ارزش ۴۰۰ میلیون دلار را برای اوکراین اعلام می‌کند./ ایسنا

ارسال نظر