خروج فوری دانشجویان عراقی از ایران صحت دارد؟ بازداشت سفیر پیشین انگلیس در آمریکا در ارتباط با پرونده اپستین تاکید السیسی و بن سلمان بر اهمیت اجتناب از تشدید تنش در منطقه دستور واشنگتن برای خروج شماری از کارکنان سفارت آمریکا در بیروت درخواست روسیه از آمریکا درباره ایران مقام آمریکایی: ایران و آمریکا در ژنو درباره مسئله هسته‌ای گفت‌و‌گو می‌کنند هشدار ژنرال آمریکایی به ترامپ درباره حمله به ایران حکیم: ایران رکن مهمی در ثبات منطقه است نتانیاهو: در روز‌های بسیار چالش‌برانگیز و پیچیده‌ای هستیم واکنش شورای همکاری فارس به مواضع عراق در مورد مرز با کویت غریب‌آبادی در اجلاس حقوق بشر سازمان ملل: دشمنان شاید بتوانند آغازکننده یک جنگ باشند، اما پایان آن را رقم نخواهند زد نوری المالکی: از نامزدی نخست‌وزیری عراق انصراف نمی‌دهم آغاز خروج نظامیان ارتش ایالات متحده آمریکا از بزرگترین پایگاه خود در سوریه تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و ویتکاف جزئیات نامه یک مقام ارشد حماس به عراقچی

میشل عون: در برابر تجاوزات اسرائیل، از خود دفاع می‌کنیم

رئیس‌جمهور لبنان در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد از اقدامات اخیر رژیم صهیونیستی انتقاد کرد و گفت که لبنان در برابر تجاوزگری‌های این رژیم از خود دفاع خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۶ - ۰۳ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 25
کد خبر: ۲۳۳۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ میشل عون رئیس جمهور لبنان در سخنان خود در هفتاد و چهارمین مجمع عمومی سازمان ملل با اشاره به تاثیر مخرب آوارگان و تبعات آن بر لبنان از حیث امنیتی، سیاسی و اجتماعی، اقتصادی گفت: آیا حجم تاثیرات منفی آوارگان بر لبنان از حیث امنیتی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و زیر ساخت و افزایش میانگین بیکاری نیاز به یادآوری است؟

 

وی افزود: آوارگان خطر جدی بر برنامه تحقق اهداف توسعه پایدار در لبنان است و منجر به پیچیدگی بحران اقتصادی آن است. در عین حال که لبنان به دنبال مقابله با این بحران است از همه رهبران دنیا می خواهم که در راستای بازگشت امن به سوریه کمک کنند. مسئولیت حل بحران آوارگان به لبنان خلاصه نمی شود بلکه مسئولیت بین المللی مشترک است که همگی باید برای یافتن راهکاری برای آن تلاش کنیم و آنهم به شکل فوری.

 

عون تاکید کرد: جامعه جهانی نمی تواند فقط به حداقل کمک برای آوارگان در مناطقی که هستند اکتفا کند و برنامه های بازگشت امنیت وجود نداشته باشد. شرایط بازگشت آوارگان در کشورشان فراهم است. اوضاع امنیتی در بیشتر اراضی سوریه طبق گزارشها بین المللی امن است. دولت سوریه بارها از بازگشت آوارگان استقبال کرده است. تاکنون حدود ۳۷۰ هزار آواره از لبنان به سوریه بازگشته است و گزارشی از ستم به آنها با سوء رفتار با آنها مخابره نشده است. موضع برخی کشورها و سازمان های بین المللی که به دنبال مانع تراشی در بازگشت آوارگان هستند سئوال برانگیز است به ویژه که آنها از خطرناک بودن اوضاع امنیتی در سوریه سخن می گویند و آوارگان را می ترسانند. در هنگام بروز جنگ در قبرس در سال ۱۹۷۴ بسیاری از قبرسی ها به لبنان آمدند و به محض آتش بس به کشورشان بازگشتند و منتظر راهکار سیاسی نماندند.

 

وی افزود: در سال ۱۹۴۸ موج آوارگان فلسطینی به کشورها به ویژه لبنان شروع شد و همچنان فلسطینی در اردوگاهها به سر می برند و به امید راهکار سیاسی و اجرای قطعنامه ۱۹۴ از هفتاد سال قبل تاکنون هستند. درباره کاهش خدمات به آژانس آنروا که خدمات به فلسطینی ها می دهد، هشدار می دهم زیرا این فشار اجتماعی و مالی به ما وارد می کند. مخالفت قاطع لبنان با گزند وارد شدن به آنروا را اعلام میکنم.

 

عون در ادامه به نقض اصول بین المللی از سوی رژیم صهیونیستی پرداخت و گفت: یهودی سازی قدس، شهرک سازی، تصمیم برای الحاق اراضی جدید، معامله قرن را نابود کننده صلح دانست.

 

وی بر پایبندی لبنان به قطعنامه ۱۷۰۱ تاکید کرد و گفت: این سبب از بین رفتن حق طبیعی در دفاع مشروع از اراضی و ملت لبنان با همه ابزارهای ممکن نمی شود. مجددا بر حق حاکمیت لبنان بر مزارع شبعا، بلندی های کفرشوبا و شمال غجر اشغالی تاکید می کنم. لبنان اقدام به حفاری نفت و گاز در آبهای منطقه ای خود قبل از سال جاری طبق قوانین و عرف بین المللی خواهد کرد.

 

رئیس جمهور لبنان درباره اوضاع منطقه هم بیان کرد: منطقه خاورمیانه شاهد جنگ بسیاری بوده است و ملتهای ما تاوان زیادی داده اند.

ارسال نظر
آخرین اخبار