هوای تهران چهار درجه سرد می‌شود احتمال تعطیلی پاساژ علاءالدین کاهش بیش از ۹۵ درصدی بارش‌ها در ۲۰ استان مدارس و ادارات تهران فردا چهارشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۴ تعطیل است؟ ضریب بومی‌گزینی در آزمون‌های استخدامی ۴۰ درصد افزایش یافت قوانین مرخصی معلمان و کارمندان دولت جزئیات جذب ٩٠ هزار نیروی فرهنگیان برای آموزش و پرورش خبر خوش برای آموزش و پرورشی‌ها: افزایش سن داوطلبان فرهنگیان تا ۳۰ سال و تعدیل مصوبه تاثیر معدل در کنکور به‌زودی ابلاغ می‌شود ماجرای پیدا شدن پیکر ۷۴ نفر در سد کرج چه بود؟ خبر مهم نماینده مجلس درباره قانون جدید مهریه؛ مجازات برای این مردان که طلاق می‌خواهند ارتقای رتبه معلمان مدارس محروم، روستایی و استثنایی از مهر امسال پای دادستانی به کلیپ غیراخلاقی بازیکن ملوان کشیده شد/ تشکیل پرونده قضایی چین ویزای جدیدی برای جذب نخبگان فناوری جهان معرفی کرد نارضایتی وزیر آموزش و پرورش از وضعیت سرانه آموزشی در این استان مشخصات دوربین گلکسی S26 و S26 پلاس سامسونگ + ظرفیت باتری جزییات تعطیلی مدارس استان تهران فردا سه شنبه ۲۰ آبان ماه ۱۴۰۴

آخرین وضعیت ترافیکی محور‌های مازندران / از انسداد کندوان تا شلوغی هراز

رییس پلیس راه مازندران با اشاره به آغاز موج اول سفر‌های نوروزی، وضعیت ترافیک در محور منتهی به این استان در هراز را در زمان حاضر سنگین و جاده چالوس را به دلیل ریزش سنگ تا اطلاع بعدی مسدود اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۱ - ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 19
کد خبر: ۲۳۳۴۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ یدالله جهان‌تاب افزود: محور کندوان به دلیل ریزش سنگ تا اطلاع بعدی مسدود است و هموطنان برای سفر به مازندران از راه‌های جایگزین هراز و سوادکوه تردد کنند.

وی وضعیت ترافیک در مسیر جنوب به شمال جاده هراز در محدوده‌های امامزاده هاشم تا آب اسک را نیز در زمان حاضر سنگین اعلام کرد.

وی با بیان اینکه به لحاظ آب و هوایی هم اکنون محور هراز و سوادکوه با مه آلودگی و بارش خفیف باران همراه است، اظهار داشت: تردد خودرو‌ها در هر ۲ مسیر رفت و برگشت محور سوادکوه پرحجم و روان در جریان است.

رییس پلیس راه مازندران از مسافران خواست ضمن مدیریت سفر و رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی، از هرگونه سرعت و سبقت غیرمجاز خودداری کنند تا سفری امن و ایمن را برای خود و دیگران رقم بزنند.

سرهنگ جهان تاب افزود: مرکز کنترل ترافیک پلیس راه مازندران با شماره ۲۱۸۲۴۴۳۴ و ۲۱۸۲۴۴۲۰ با پیش شماره ۰۱۱ به طور شبانه روز آماده پاسخگویی در خصوص وضعیت راه‌های استان است.

مرکز مدیریت راه‌های کشور نیز با هدف تسهیل در تردد‌های خودرویی، طرح محدودیت‌های ترافیکی را از ۲۳ اسفند پارسال تا ۱۵ فروردین ماه جاری را در محور‌های ارتباطی مازندران به اجرا گذاشته است.

برابر آمار، سالانه بیش از ۵۰۰ میلیون دستگاه خودرو در محور‌های مازندران تردد دارند که ۱۱ درصد از این تردد‌ها در محور‌های اصلی و بقیه درون شهری است. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار