ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

ارسال تجهیزات دفاعی به عربستان پس از شکست تجهیزات قبلی در آرامکو

وزارت دفاع آمریکا از ارسال تجهیزات دفاعی به عربستان سعودی به منظور تقویت پدافند هوایی این کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۰ - ۰۵ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 27
کد خبر: ۲۳۳۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، سخنگوی وزارت دفاع آمریکا پنجشنبه اعلام کرد به منظور تقویت پدافند موشکی عربستان سعودی و محافظت از زیرساخت‌های نظامی و غیرنظامی حساس، به این کشور یک فروند سامانه پاتریوت، ۴ سامانه راداری و ۲۰۰ نیروی زمینی ارسال می‌کند.

 

«جاناتان هافمن»، سخنگوی پنتاگون همچنین گفت «مارک اسپر»، وزیر دفاع آمریکا ارسال دو سامانه پاتریوت و یک سامانه ضدموشکی تاد را برای دفاع در برابر «تهدیدهای موشکی و پهپادی ایران» تأیید کرده اما هنوز تصمیمی برای ارسال این تجهیزات گرفته نشده است.

 

سخنگوی پنتاگون در این بیانیه تصریح کرده ارسال این تجهیزات و نیروها «حضور محسوس فعلی» آمریکا در عربستان سعودی را تقویت خواهد کرد.

 

روز شنبه۲۳ شهریورماه «یحیی سریع» سخنگوی ارتش و کمیته‌های مردمی یمن اعلام کرد، یگان پهپادی یمن با ۱۰ پهپاد پالایشگا‌ه‌های «بقیق» و «خریص» شرکت آرامکو در منطقه «شرقیه» عربستان سعودی را در چارچوب حق طبیعی و مشروع در پاسخگویی به جنایات ائتلاف متجاوز و محاصره پنج ساله یمن هدف قرار داد.

 

«مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا بدون ارائه هرگونه سندی مدعی شد که این ایران و نه یمنی‌ها بوده‌اند که تأسیسات نفتی آرامکو عربستان را هدف قرار داده‌اند. تهران این اتهامات را رد کرده است.

 

سخنگوی پنتاگون در بیانیه پنجشنبه از سایر کشورها هم خواسته به منظور تقویت پدافند هوایی عربستان سعودی به این کشور تجهیزات ارسال کنند.

ارسال نظر
آخرین اخبار