واکنش به خبر جنجالی ساعات اخیر درباره پزشکیان پیام رهبر انقلاب اسلامی به کنگره ملّی «شهدای غریب اسارت» اسلامی: دشمن به دنبال سیاست «فشار از بیرون و شکستن از درون» علیه ایران است پزشکیان از رویای ریاست‌جمهوری گذشت شمخانی: به هر ماجراجویی علیه ایران پاسخ قاطع و قوی می دهیم تذکر به پزشکیان درباره لزوم در ارسال لایحه نظام عادلانه حقوق‌ها پزشکیان: از مشکلاتی که مردم متحمل شده‌اند صمیمانه عذرخواهی می‌کنیم سنتکام خروج از پایگاه التنف سوریه را تأیید کرد امام خامنه‌ای: در 22 بهمن امسال ایران سربلند و دشمن مأیوس شد وزیر ارتباطات: اینترنت هنوز به وضعیت پایدار بازنگشته است پزشکیان: مردم از حوزه سلامت ناراضی‌اند/ پزشکان جواب مردم را درست بدهند پزشکیان: مردم گول رسانه‌های بیگانه را نمی‌خورند؛ 22 بهمن سنگ تمام بود پزشکیان وارد گلستان شد+ برنامه‌ها شمخانی: توان موشکی ایران قابل مذاکره نیست عراقچی: مذاکرات طبق خواسته‌های ایران پیش رفته است

توضیح وزیر ارتباطات درباره شرایط افزایش سرعت اینترنت

وزیر ارتباطات گفت: ما به هیچ وجه وعده افزایش صد برابری سرعت اینترنت در سال ۱۴۰۳ را ندادیم.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۸ - ۰۸ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 27
کد خبر: ۲۳۳۹۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  عیسی زارع پور در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران در باره افزایش سرعت اینترنت گفت: بارها گفتم که در شهرهایی که فیبر نوری راه اندازی می شود، مشترکینی که فیبر نوری دریافت کنند، سرعت اینترنت شان تا ۱۰۰۰ مگابیت بر ثانیه یعنی صدبرابر سرعت موجود افزایش پیدا می کند، پس به هیچ وجه وعده افزایش صد برابری سرعت اینترنت در سال ۱۴۰۳ را ندادیم.

 

وی افزود: این آروزی ماست و برای آن تلاش می کنیم و ان شاءالله طبق قانون برنامه هفتم توسعه تا پایان برنامه باید همه ساختمان های کشور از طریق فیبر نوری متصل شوند و ان شاء الله آن روز روزی است که همه افزایش صد برابری سرعت را احساس خواهند کرد.

 

زارع پور همچنین خبر داد که بر اساس آخرین ارزیابی اتحادیه بین المللی مخابرات در مورد توسعه زیرساخت ارتباطی کشورها، جمهوری اسلامی ایران ۶ پله ارتقا پیدا کرده و از رتبه ۸۸ از میان حدود ۱۷۰ کشور به رتبه ۷۵ رسیده است.

 

وی افزود: این موفقیت حاصل تلاش هایی است که در دو سال اخیر شده است و ما بیش از ۷ هزار روستای بالای ۲۰ خانوار جدید را به اینترنت متصل کردیم و الان بیش از ۹۵ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار و به طور کل ۹۸ درصد جمعیت روستایی کشورمان به اینترنت دسترسی دارند که رقم قابل ملاحظه ای است.

 

وزیر ارتباط در پاسخ به این سوال که چه تعداد از بسته هدیه اینترنت سال نو استفاده کردند، گفت: فکر کنم قریب به ۴ یا ۵ میلیون نفر ثبت نام کرده و این بسته را دریافت کردند./ ایسنا

ارسال نظر