ابقای اعضای هیأت رئیسه شورای نگهبان برای یک سال آینده / جنتی برای یک سال دیگر دبیر شورا شد وزیر اطلاعات: امکانات اطلاعاتی و امنیتی را بسیج کردیم / در جنگ ۱۲ روزه ۷ میلیون گزارش مردمی داشتیم عضو سابق کمیسیون امنیت ملی: خاتمی یا نبویان برای دشمن هیچ فرقی ندارد سفیر ایران در مسکو: پزشکیان برنامه‌ای برای سفر به روسیه ندارد تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم
دریادار تنگسیری پاسخ داد؛

ویژگی منحصربفرد شناورهای موشک انداز ایران چیست؟

فرمانده نیروی دریایی سپاه که به مناسبت هفته دفاع مقدس در برنامه چهل ستون شرکت نموده بود، گفت: موشک‌های ما منحصر به فرد هستند، موشکی که می تواند روی شناوری با 16 متر طول هدفی را در 35 کیلومتری هدف قرار دهد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۳ - ۰۸ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 30
کد خبر: ۲۳۶۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ هفته دفاع مقدس در حالی به پایان خود می رسد که همچنان فرماندهان نظامی با حضور در رسانه ها و محافل اجتماعی به تشریح تحولات میدانی حاکم بر منطقه و دستاوردهای نظامی کشورمان مشغولند.

 

سردار علیرضا تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه در برنامه تلویزیونی «چهل ستون» در خصوص صادرات محصولات دفاعی کشورمان در حوزه دریایی و قایق‌های تندرو، بیان کرد: در کشورمان شناور‌های موشک اندازی داریم که در هیچ کجای دنیا شناور‌هایی با چنین سرعت‌هایی وجود ندارد.

 

وی سرعت، کوچکی جسه و موشک‌های نصب شده بر روی قایق‌های تندرو را ویژگی منحصر به فرد آن‌ها برشمرد و گفت: از کشور‌های همسایه و دوست درخواست داریم که از این تجهیزات و موشک‌های ما استفاده کنند.

 

سردار تنگسیری تاکید کرد: موشک‌های ما منحصر به فرد هستند، موشکی که بتواند روی شناوری با ۱۶ متر طول هدفی را در ۳۵ کیلومتری هدف قرار دهد و یا در آینده نزدیک انشالله به برد ۱۴۰ کیلومتر خواهیم رسید.

 

فرمانده نیروی دریایی سپاه در خصوص سرعت قایق‌ها و شناور‌های تندرو سپاه نیز گفت: امروز موشک انداز‌هایی با سرعت ۷۲ نات داریم، سرعت ۸۰ نات را هم دست یافته‌ایم و در آینده نزدیک به سرعت ۹۰ نات خواهیم رسید.

 

وی با اشاره به ویژگی‌های منحصر به فرد شناور شهید ناظری، تصریح کرد: در کارخانه جات نیروی دریایی سپاه شناور‌هایی را درست کرده‌ایم با ۵۵ متر طول ۱۴ متر عرض که بالگرد روی آن می‌نشیند و بالگردبر است.

 

سردار تنگسیری گفت: شناور شهید ناظری شناوری منحصر به فرد از نوع بدنه «Incat» است که وسط این بدنه خشک است و با آب تماس ندارد و حتی یک شناور هم می‌تواند از آن عبور کند.

 

فرمانده نیروی دریایی سپاه ادامه داد: این شناور با سرعت بالا در امواج کمترین ضربه را دارد و به دلیل تماس بسیار کم با سطح آب، فشار بسیار کمی به موتور‌های آن وارد می‌شود.

 

وی در خصوص تسلیح شناور شهید ناظری نیز اظهار داشت: موشک‌ها و اژدر‌های متعدد را می‌توانیم زیر بدنه این شناور نصب کنیم. طراحی، ساخت و تسلیح شناور شهید ناظری را کاملا در مجموعه کارخانه جات نیروی دریای سپاه انجام می‌دهیم.

 

سردار تنگسیری همچنین در خصوص برد موشک‌های کروز دریایی با تاکید بر اینکه در این حوزه قدم‌های بسیار بلندی را برداشته‌ایم، گفت: الان به برد ۳۰۰ کیلومتر رسیده‌ایم و در رزمایش بعدی انشالله برد‌های بعدی را می‌بینید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار