عراقچی: دشمن در جنگ ۱۲ روزه تسلیم بی‌قیدوشرط می‌خواست، اما به آتش‌بس بی‌قیدوشرط رسید عربستان طرح ساخت ابَرشهر ۱۰۰ مایلی در بیابان را کاهش می‌دهد ترامپ: پیروزی زهران ممدانی در نیویورک شکست حاکمیت آمریکا است جسد اسیر اسرائیلی تحویل داده شد رایزنی سه‌جانبه ایران، روسیه و چین درباره پرونده هسته‌ای تهران آمریکا موشک بالستیک قاره‌پیما آزمایش کرد مقام ایرانی: هیچ برنامه‌ای برای گفت‌و‌گو با آمریکا وجود ندارد وزیر دفاع روسیه: آماده شدن برای آزمایش هسته‌ای ضروری است سانحه دلخراش رانندگی در یمن ۳۰ کشته بر جای گذاشت عراقچی: آقای تخت روانچی برای گفت‌و‌گو‌های سیاسی که با عمان داریم به مسقط رفتند؛ اگر مذاکره‌ای رخ دهد، فقط در خصوص مسائل هسته‌ای خواهد بود گروسی: مجبورم گزارش کنم که به اورانیوم ایران دسترسی ندارم؛ اما شکایت نمی‌کنم! سرایا القدس مرکز فرماندهی اسرائیل در کرانه باختری را هدف قرار داد ماکرون: ۲ زندانی فرانسوی در ایران آزاد شدند تحریم‌های جدید آمریکا علیه کره شمالی رهبر انصارالله یمن: ما به طور حتم به سمت رویارویی با اسرائیل پیش می‌رویم

اعلام آمادگی مردم یمن برای جنگ مستقیم با اسرائیل

میلیون‌ها نفر از مردم یمن امروز جمعه در حمایت از مردم غزه راهپیمایی‌های میلیونی برگزار کردند و گفتند که حاضرند خود را به فلسطین برسانند تا در کنار نیرو‌های مقاومت، وارد درگیری مستقیم با صهیونیست‌ها شوند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۵ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 26
کد خبر: ۲۳۷۹۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ مردم یمن امروز جمعه راهپیمایی‌هایی را برای حمایت از مردم غزه برگزار کردند و ضمن ابراز انزجار از جنایات رژیم صهیونیستی در گور‌های جمعی این شهر، بر اهمیت اقدامات مردمی و رسمی در حمایت از این مردم تأکید کردند.

مردم یمن ضمن درخواست مجدد برای ایجاد گذرگاه‌های زمینی امن، تأکید کردند که از طریق این گذرگاه‌ها خود را به فلسطین خواهند رساند تا در کنار نیرو‌های مقاومت، وارد درگیری مستقیم با صهیونیست‌ها شوند.

در بیانیه پایانی این راهپیماییها، ضمن تبریک به نیرو‌های مسلح یمن به خاطر عملیات‌های اثربخش در برابر رژیم صهیونیستی، از نیرو‌های یمنی خواستند که عملیات‌های خود را علیه صهیونیست‌ها افزایش دهند.

مردم یمن ضمن تمجید از عملیات‌های نیرو‌های مقاومت در لبنان و عراق علیه اسرائیل، از همه ملت‌های آزاده جهان خواستند که با سلاح «تحریم کالا‌های اسرائیلی و آمریکایی» به جنگ با صهیونیست‌ها بروند.

در ادامه عملیات‌های یمن علیه صهیونیستها، یحیی سریع، سخنگوی نیرو‌های مسلح این کشور روز گذشته خبر داد که نیرو‌های موشکی یمن چندین موشک و پهپاد به سمت کشتی «ام‌اس‌سی داروین» در خلیج عدن شلیک کردند.

یحیی سریع تصریح کرد نیرو‌های مسلح یمن کماکان با جلوگیری از حرکت کشتی‌های اسرائیلی به حمایت از مردم فلسطین ادامه می‌دهند.

وی همچنین گفت که عملیات نیرو‌های مسلح یمن تا زمان پایان تجاوزگری‌های اسرائیل و برداشتن حصر نوار غزه ادامه خواهد داشت. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار