نتایج نظرسنجی اسکای اسپورتس: کریستیانو رونالدو؛ برترین بازیکن تاریخ فوتبال تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد

خر و پف به سلامتی آسیب می زند؟

محققان دریافتند خروپُف و آپنه خواب (اختلال تنفسی در خواب) موجب بروز آسیب های عصبی-عضلانی به مجاری تنفسی فوقانی می شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۰ - ۱۰ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 02
کد خبر: ۲۳۸۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ طبق نتایج تحقیقات، افرادی که به شدت خروپُف می‌کنند به دلیل بروز ارتعاشات و لرزش‌های مکرر در معرض ریسک بروز آسیب‌های جدی به مجاری تنفسی فوقانی هستند. همین مسئله می‌تواند منجر به اختلال در عملکرد بلع شود و افراد را بسیار در برابر ابتلاء به آپنه خواب انسدادی آسیب پذیر نماید.

 

به گفته محققان، علاوه بر این تأثیرات مختل کننده، خُروپف کردن مکرر می‌تواند بسیار برای سلامت پرخطر باشد.

 

محققان مشاهده کردند آسیب به مجاری تنفسی فوقانی هم در سطح ساختاری و هم در سطح مولکولی قابل مشاهده است.

 

مشخصه آپنه خواب، از کار افتادن مکرر مجاری تنفسی فوقانی است که منجر به ایست تنفسی در طول خواب می‌شود و در نتیجه، ریسک بیماری قلبی-عروقی افزایش می‌یابد.

 


مطالعات نشان می‌دهند افرادی که به طورمداوم خُروپف شدید دارند و دچار آپنه خواب هستند، از بین رفتن اعصاب و توده ماهیچه‌ای در سقف دهان شأن اتفاق می‌افتد. در نهایت، تلاش بدن برای ترمیم بافت آسیب دیده ناموفق بوده و منجر به ساختار ماهیچه‌ای غیرعادی می‌شود.

 

یافته‌ها نشان می‌دهد بدن تلاش می‌کند تا جراحات ناشی از خروپف را التیام بخشد، اما ارتعاشات مکرر ناشی از خروپف مانع از التیام مناسب می‌شود. همین چرخه موجب اختلال در عملکرد بلع و بروز آپنه خواب می‌شود.

منبع: مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار