در دیدار وزرای امور خارجه ایران و ونزوئلا چه گذشت؟ مادورو: ونزوئلا درحال پیشرفت است؛ آمادگی برای دفاع از وطن افزایش می‌یابد افشاگری نیویورک‌تایمز از ردپای سیا برای حمله ترامپ به ونزوئلا پنتاگون: هگست در سلامت است هواپیمای حامل وزیر جنگ آمریکا وضعیت اضطراری اعلام کرد القسام: ۲ جسد اسرای اسرائیلی امشب تحویل داده می‌شود جزئیات دیدار احمد الشرع با پوتین در کرملین/ جولانی: به توافقات دو کشور احترام می‌گذاریم  تجاوز جنگنده‌های انگلیس به حریم هوایی عراق میدل ایست آی: ویتکاف می‌خواهد از دولت ترامپ کناره‌گیری کند گذرگاه رفح فردا پنجشنبه بازگشایی می‌شود ورود یگان دریایی ایران به جمهوری آذربایجان ویتکاف: توافق با ایران، اولویت سیاست خارجی ترامپ است عراقچی: بازگشت قطعنامه‌های لغو شده شورای امنیت وجاهت حقوقی ندارد حمله پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان جهاد اسلامی در واکنش به اظهارات ترامپ: گروه‌های مقاومت با خلع سلاح موافقت نکرده‌اند؛ تهدید به خلع سلاح را هم نمی‌پذیریم

لیونی: اسرائیل در ورطه «سقوط آزاد» است

وزیر خارجه سابق رژیم صهیونیستی روز شنبه در سخنانی گفت که اسرائیل به دلیل کابینه نتانیاهو در وضعیت سقوط آزاد قرار دارد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۱ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 28
کد خبر: ۲۳۸۲۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، «زیپی لیونی» وزیر خارجه سابق رژیم صهیونیستی در سخنانی با انتقاد از عملکرد کابینه این رژیم به ریاست بنیامین نتانیاهو نسبت به فروپاشی این رژیم هشدار داد.

 

شبکه خبری الجزیره عصر شنبه گزارش داد که زیپی لیونی در سخنانی اذعان کرد اسرائیل به دلیل کابینه نتانیاهو پس از شروع جنگ هفتم اکتبر در وضعیت سقوط آزاد قرار گرفته است.

 

وی با اشاره به عجز کابینه نتانیاهو در مهار حماس گفت: که نتانیاهو به دلیل حضور ایتامار بن گویر، وزیر امنیت داخلی و بزالل اسموتریچ، وزیر دارایی کابینه موضوع راه‌حلی برای جایگزینی برای حماس را حل نکرده است و این امر پایان جنگ را به تأخیر می‌اندازد.

 

با شدت یافتن نارضایتی‌ها و اعتراضات ساکنان فلسطین اشغالی ضد عملکرد کابینه نتانیاهو در مدیریت جنگ غزه و طولانی شدن جنگ و پیامدهای زیان‌بار جنگ در اقتصاد این رژیم، هزاران معترض صهیونیستی به همراه خانواده‌های اسرای صهیونیستی در تجمع سریالی مجدد در تل آویو در واکنش به انتشار ویدئویی از اسرای خود نزد قسام با هشدار به نتانیاهو اعلام کردند که نتانیاهو باید میان ورود ارتش به رفح یا توافق یکی را انتخاب کند.

 

خانواده اسیران صهیونیست نزد مقاومت فلسطین در غزه در واکنش به این ویدئو اعلام کردند: اسرائیل باید میان ورود به رفح یا توافق یکی را انتخاب کند. جنگ و پرداخت هزینه باید پایان یابد. ورود به رفح به مثابه قربانیان بیش‌تر است.

 

این شهرک‌نشینان اذعان کردند: فشار نظامی بر حماس شکست خورده است و ما باید روشمان را تغییر بدهیم.

 

در ادامه واکنش خانواده اسیران صهیونیست آمده است: کوتاهی در حق اسیران جنایت کابینه علیه اسرائیلی‌ها است. ما خواهان توقف جنگ و آزادی اسیران هستیم. جنگ را برای بازگرداندن فرزندانمان متوقف کنید. اسرائیل باید میان اسیران و تداوم جنگ یکی را انتخاب کند./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار