وزیر خارجه ایران: برنامه موشکی موضوع مذاکره نیست، غنی‌سازی ادامه می‌یابد فرمان اجرایی ترامپ علیه ایران/ ترامپ وضعیت اضطرار ملی علیه ایران را اعلام کرد عراقچی و ویتکاف مذاکرات غیرمستقیم هسته‌ای را به پایان رساندند اپستین در اسرائیل؟ شایعات جدید علیه مرگ رسمی مجرم جنسی آمریکایی محدودسازی مذاکرات هسته‌ای؛ ایران شروط خود را بر میز گفتگو تحمیل کرد جوزف عون: اسرائیل به درخواست ما برای توقف تجاوزاتش اعتنا نمی‌کند ادعای تازه درباره قصد ترامپ از توافق با ایران اقدام خبرساز آمریکا چند ساعت بعد از مذاکره بقائی: برای دور بعدی گفتگوها با آمریکا تصمیم گیری می‌شود کلینتون: جلسه دادگاه باید با حضور دوربین‌ها باشد عراقچی پس از مذاکرات هسته‌ای مسقط: شروع خوبی بود انفجار در مسجد شیعیان اسلام‌آباد؛ 24 نفر شهید شدند روایت سی‌ان‌ان از گزینه‌های دشوار ترامپ مقابل ایران عمان: رایزنی‌ها با ایران و آمریکا بر مسائل فنی متمرکز بود سوءقصد به جان فرمانده ارشد روسیه

بازداشت مجدد اسرای فلسطینی چند روز بعد از آزادی آنها

نظامیان صهیونیست بامداد امروز به صورت گسترده به شهرهای مختلف کرانه باختری حمله کرده و تعدادی از شهروندان این منطقه را بدون دلیل موجه بازداشت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۱ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 30
کد خبر: ۲۳۸۶۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه الجزیره گزارش داد که در جریان حمله نظامیان صهیونیست به شهر قلقیلیه در کرانه باختری دست کم یک فلسطینی به ضرب گلوله این متجاوزان نزدیک دیوار حائل زخمی شد.

 

عناصر صهیونیست به خانه های مسکونی در شهر الخلیل در جنوب کرانه باختری نیز حمله کرده و این خانه ها را تفتیش کردند. مسجد منطقه سیله الظهر در جنوب جنین نیز شاهد یورش نظامیان صهیونیست و محاصره نمازگزاران حاضر در این مسجد بود.

 

خیابان قدس در شهر نابلس و اردوگاه قدیمی عسکر در شرق نابلس نیز شاهد این حمله های وحشیانه نظامیان صهیونیست بودند.

 

محمود عبدالقادر ابوسلیم، محمد احمد ابوسلیم، صائب فهمی ابوسلیم و معتز سمیح وهدان چند اسیر فلسطینی بودند که تنها چند روز بعد از آزادیشان در منطقه رنتیس واقع در شمال غرب رام الله مجدداً توسط نظامیان صهیونیست بازداشت شدند.

 

در این میان نیروهای فلسطینی مستقر در کرانه باختری در برابر تجاوزات نظامیان صهیونیست به این منطقه ساکت نمانده و آنها را هدف قرار دادند.

 

شبکه فلسطین الیوم گزارش داد که رزمندگان گردان های قدس شاخه نابلس موفق شدند نظامیان صهیونیست و جنگ افزارهای آنها را در محور عسکر گلوله باران کنند.

 

رزمندگان فلسطینی همچنین به نبرد با متجاوزان اشغالگر در شرق شهر نابلس پرداختند. در این عملیات نیروهای فلسطینی عناصر صهیونیست نزدیک میدان المسلخ در نابلس مورد حمله قرار گرفتند./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار