حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

لغو پرواز‌های یونایتد ایرلاینز آمریکا به تل آویو تمدید شد

یک رسانه صهیونیست سه شنبه شب گزارش داد که لغو پرواز‌های یونایتد ایرلاینز آمریکا به تل آویو تمدید شده است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۳ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 01
کد خبر: ۲۳۸۸۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد شرکت هواپیمایی United Airlines پرواز‌های خود از نیویورک به مقصد تل آویو را یک هفته دیگر یعنی تا ۷ می (۱۸ اردیبهشت) تمدید کرده است.

ادامه لغو پرواز ایرلاین آمریکایی به سرزمین‌های اشغالی چند روز پس از آن صورت می‌گیرد که شبکه پخش رژیم صهیونیستی اول اردیبهشت ماه جاری گزارش داد که لغو پرواز‌ها به اسرائیل در حال افزایش است و ایرلاین‌های دیگری از توقف پرواز خود به تل آویو خبر می‌دهند.

شبکه پخش رژیم صهیونیستی (کان) در این باره اذعان کرده بود که برخی از ایرلاین‌ها اعلام کردند که در ماه‌های آینده حاضر نیستند به فعالیت خود در فرودگاه بن گوریون ادامه دهند.

این گزارش چند روز پس از آن منتشر شد که با حمله تنبیهی و مشروع ایران به سرزمین‌های اشغالی، تعدادی از شرکت‌های هواپیمایی بین المللی، پرواز به مناطق اشغالی فلسطین را متوقف کرده و اعلام کردند برای برپایی پرواز‌ها باید تصمیم گیری مجدد کنند.

حمله گسترده پهپادی و موشکی ایران به سرزمین‌های اشغالی موجب شد تا بسیاری از شرکت‌های هواپیمایی در پرواز به مناطق اشغالی فلسطین تجدید نظر کنند. در این بین شرکت هواپیمایی امارات تعدادی از پرواز‌های خود به سرزمین‌های اشغالی را لغو کرد.

همچنین شرکت هواپیمایی اتحاد نیز پرواز‌های خود به تل آویو و امان، پایتخت اردن، را نیز به طور کامل لغو کرده است.

شرکت هواپیمایی فلای دبی امارات نیز اعلام کرده که به خاطر ممنوعیت پرواز در آسمان سرزمین‌های اشغالی، تعدادی از پروازهایش لغو شده است.

شرکت هواپیمایی لوفت هانزای آلمان نیز اعلام کرده پرواز‌ها به تل آویو، امان، بیروت، و اربیل را حداقل تا پایان روز دوشنبه لغو است و برای برقراری مجدد پرواز‌ها تصمیم گیری خواهد کرد.

در کنار لوفت‌هانزا، شرکت‌های هواپیمایی سوئیس و اتریش نیز اعلام کرده اند که تا اطلاع ثانوی از پرواز در آسمان رژیم صهیونیستی خودد داری خواهند کرد و مشخص نیست چه زمانی پرواز‌ها سر گیری خواهد شد. / ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار