حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

ترامپ: حامیان فلسطین در دانشگاه کلمبیا پول گرفته‌اند !

دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا در واکنش دیگری به خیزش دانشجویان آمریکایی در حمایت از فلسطین، مدعی شد بسیاری از معترضان برای اغتشاش و آشوبگری پول گرفته‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۸ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 01
کد خبر: ۲۳۸۸۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا در مصاحبه با شبکه فاکس نیوز مدعی شد بسیاری از معترضان حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا برای ایجاد اغتشاش و آشوب پول گرفته‌اند و به آنچه که برای آن اعتراض می کنند، اعتقاد ندارند.

 

ترامپ در این مصاحبه افزود: من واقعا فکر می کنم ما آشوبگران مزدبگیر و حرفه‌ای زیادی در اینجا داریم و من همه آنها را می بینم. می دانید وقتی تابلوهایی را می بینید که همگی مانند هم هستند، این بدان معناست که آنها از یک منبع پول گرفته‌اند.

 

وی تصریح کرد می دانید اینها تابلوهای نقاشی شده با دست نیستند که در آن مردم چیزی را نقاشی کنند که واقعا به آن اعتقاد دارند. تمام اینها نقاشی هایی هستند که مانند هم هستند و توسط یک چاپگر چاپ شده است. می دانید، وقتی می فهمید که کسی یا گروهی در راس این پرداخت ها است، آنها صدمه و آسیب زیادی به جهان و همچنین به کشور ما وارد می کنند.

 

این در حالی است که هیچ مدارک و شواهدی وجود ندارد که نشان دهد معترضان حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا و یا معترضان و حامیان فلسطینی در دانشگاه های دیگر آمریکا، از سوی فرد یا نهاد خاصی برای اعتراض پول گرفته باشند.

 

در ساعات ابتدایی صبح امروز صدها نیروی پلیس با هدف سرکوب دانشجویان تحصن‌کننده در دانشگاه کلمبیا و پایان‌دادن به تحصن وارد محوطه دانشگاه شدند.

 

یورش افسران پلیس با درگیری و بازداشت تعدادی از دانشجویان در لحظات ابتدایی همراه شده است؛ پیش از این واقعه انجمن اساتید دانشگاه کلمبیا در بیانیه‌ای در خصوص تبعات دخالت نیروهای پلیس و برخورد با دانشجویان به مدیریت دانشگاه هشدار داده بود.

 

در این میان رئیس دانشگاه کلمبیا نیز از پلیس نیویورک خواسته است تا 17 ماه جاری میلادی در محوطه دانشگاه باقی بماند تا مانع نصب دوباره چادرها از سوی دانشجویان شود.

 

همچنین سه شنبه شب بیش از 100 معترض در دانشگاه کلمبیا و سیتی کالج نیویورک بازداشت شدند.

 

پلیس همه معترضانی را که یک ساختمان خوابگاه دانشجویی در دانشگاه کلمبیا را تصرف کرده بودند، از ساختمان بیرون آورد.

 

اما نماینده دانشجویان معترض گفت: با وجود ادامه حضور پلیس، اعتراضات در دانشگاه ادامه می یابد.

 

ای بی سی نیوز هم گزارش داده که پلیس بازداشت شدگان در دانشگاه کلمبیا را به دزدی درجه سوم متهم کرد.

 

پلیس ده‌ها نفر را در سیتی کالج نیویورک بازداشت کرد و در حال برچیدن چادرهای معترضان است.

 

دانشگاه کالیفرنیا نیز کمپ‌های معترضان را غیرقانونی خواند و خواستار برچیده شدن و تخلیه آنها شد.

 

اساتید دانشگاه کلمبیا در نیویورک نیز برای محافظت از دانشجویان معترض حامی ملت فلسطین در غزه زنجیره انسانی تشکیل دادند.

 

پلیس آمریکا برای خارج کردن دانشجویان معترض به جنگ غزه در دانشگاه تگزاس از محوطه دانشگاه به اسپری فلفل متوسل شد.

 

رسانه آمریکایی گزارش دادند که پلیس آمریکا برای متفرق کردن تحصن دانشجویی حمایت از غزه در دانشگاه ویرجینیا هم به زور متوسل شده است.

 

ترامپ پیشتر نیز در نخستین واکنش خود به اعتراضات گسترده دانشجویی در آمریکا در حمایت از فلسطین مخالفت خود را با این اعتراضات اعلام و در پستی در شبکه اجتماعی خود به نام "Truth Social"، نوشت: «فعلاً اعتراضات را متوقف کنید! !!!»

 

وی همچنین در مطلبی دیگر از عملکرد جو بایدن در این مدت انتقاد کرد. وی با اشاره به عملیات طوفان الاقصی در هفت اکتبر سال گذشته میلادی نوشت: «اگر من رئیس‌جمهور بودم هفتم اکتبر هرگز اتفاق نمی‌افتاد، حتی یک فرصت کوچک.»

 

موج اعتراضات حمایت از فلسطین در محوطه‌های دانشگاه‌های آمریکا بعد از دستگیری صدها نفر از معترضان در دانشگاه کلمبیا گسترده‌تر شده و بعد از سرایت به اکثر دانشگاه‌های این کشور در حال گسترش به دانشگاه‌های سایر کشورهای دنیا است.

 

اعتراضات از دانشگاه کلمبیا در نیویورک از 17 آوریل آغاز شد و دانشجویان معترض خواستار قطع رابطه این دانشگاه با نهادهای اسرائیل که در جنگ غزه نقش دارند شدند. معترضان در دانشگاه‌های دیگر نیز خواسته‌های مشابهی دارند./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار