مفقود شدن بیش از ۵۰ هزار پناهنده خردسال در اروپا-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

مفقود شدن بیش از ۵۰ هزار پناهنده خردسال در اروپا

نتایج یک بررسی نشان می‌دهد که در عرض حدود سه سال بیش از ۵۰هزار پناهنده بدون همراه زیر سن قانونی در اتحادیه اروپا به دلیل سیاست‌های پناهندگی معیوب این منطقه مفقود شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۳ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 01
کد خبر: ۲۳۸۸۸۴

به گزارش راهبرد معاصر. در سراسر اروپا، بیش از 50000 پناهجوی خردسال زیر سن قانونی بدون همراه که بین سال‌های 2021 تا 2023 وارد اروپا شده‌اند و سپس در ابتدا تحت مراقبت دولتی بودند ناپدید شده‌اند. این را شبکه بین المللی روزنامه نگاری "گمشده در اروپا" گزارش کرده است. بنابراین گزارش مقامات مسئول هیچ اطلاعی از محل نگهداری این گم شدگان ندارند. تعداد این مفقود شدگان از سال 2021 بیش از دو برابر شده است.

 

در این گزارش از 27 کشور اتحادیه اروپا و همچنین مولداوی، نروژ، انگلیس و سوئیس سؤال شد، اما تنها 20 کشور پاسخ دادند و تنها 13 کشور داده‌ها را ارائه کردند. بنابراین اعداد ارائه شده ناقص در نظر گرفته می شوند.

 

از میان کشورهایی که داده‌ها را ارسال کردند، ایتالیا با 22899 و اتریش با 20077 کودک پناهنده مفقود شده برجسته هستند. در آلمان آمار مفقود شده ها در این سن با 2005 نفر به میزان قابل توجهی کمتر است.

 

یلوا یوهانسون، کمیسر اتحادیه اروپا در امور داخلی، که مسئول مهاجرت است، در مصاحبه با Rundfunk Berlin-Brandenburg از "سیستم مهاجرت معیوب و خراب در اروپا شکایت کرد. وی هشدار داد که کودکان آسیب دیده ممکن است قربانی قاچاقچیان انسان شوند.

 

این طور فرض می شود که اکثر افراد ناپدید شده بدون اطلاع مقامات به شهر یا کشور دیگری نقل مکان کرده‌اند.

 

اصلاحات سیستم مشترک پناهندگی اروپا قرار است در ماه مه به تصویب برسد، که شامل پیشنهادهای قانونی برای ثبت بهتر پناهندگان خردسال بدون همراه و الزامات سراسر اروپا برای استقرار مراقبین است.

 

بر اساس تصمیمات اتخاذ شده خردسالان بدون همراه از رویه های سریع تصمیم گرفته شده در مرزهای خارجی اتحادیه اروپا برای پناهجویان با چشم انداز کمی برای محافظت حذف می شوند. در آینده، آنها همچنان می توانند بدون تشریفات مرزی وارد کشور شوند و روند عادی پناهندگی را آغاز کنند، مگر اینکه تهدیدی برای امنیت باشند. با این حال، هیچ استثنایی برای روش های سریع برای افراد زیر سن قانونی که والدین آن ها همراه شان است وجود ندارد.

 

گروه "گمشده در اروپا" به مدت سه سال تحقیقاتی را در این زمینه انجام داده و به نتایج غم انگیزی دست یافته است. بر این اساس روزانه 50 کودک از مراکز پذیرش مهاجران ناپدید می شوند. در این راستا ایتالیا در رتبه اول و پس از آن اتریش قرار دارد.

 

کارلا گارلاتی، رئیس آژانس حمایت از کودکان ایتالیایی ضامن دوران کودکی، به خبرگزاری ایتالیایی ANSA گفت: خردسالان خارجی که ناپدید می شوند اغلب قربانیان دنیای زیرین جنایتکار یا استثمارگران هستند. گارلاتی توضیح داد: در یک مرکز برای دختران زیر سن قانونی، به ما گفته شد که هر شب یک یا دو دختر جوان ناپدید می‌شوند و اغلب ماشین‌هایی بیرون وجود دارد که افرادی به دختران پیشنهاد کار می‌دهند.

 

"فرانچسکا توسکانو" از سازمان نجات کودکان ایتالیا هم شکایت کرد: دولت‌های ملی و اتحادیه اروپا بارها توانایی افراد زیر سن قانونی را برای درخواست پناهندگی محدود کرده‌اند و از دسترسی آنها به اقدامات اجتماعی و حمایتی جلوگیری کرده اند که این گونه اقدامات اغلب برای جلوگیری از آمدن دیگران به اروپا انجام شده است.

 

در این شرایط اتحادیه اروپا سیاست های خود در قبال پناهجویان را مرتبا تشدید می کند و تلاش می کند بدون ایجاد راه های قانونی و با سختگیری های بیشتر جلوی هجوم مهاجران به این منطقه را بگیرد./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار