بیش از 40 درصد رای‌دهندگان آمریکایی جنگ داخلی را محتمل می‌دانند-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

بیش از 40 درصد رای‌دهندگان آمریکایی جنگ داخلی را محتمل می‌دانند

چهل و یک درصد آمریکایی‌ها در یک نظرسنجی جدید گفتند که وقوع جنگ داخلی دوم در ایالات متحده در پنج سال آینده محتمل است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۰ - ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 03
کد خبر: ۲۳۹۱۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ نظرسنجی راسموسن ریپورتز که امروز پنجشنبه منتشر شده، نشان می‌دهد بیش از چهار نفر از هر ده رای‌دهنده احتمالی در آمریکا معتقدند که جنگ داخلی دوم در این کشور طی پنج سال آینده محتمل است.


چهل و یک درصد (41 درصد) آمریکایی‌ها گفتند که وقوع جنگ داخلی دوم در پنج سال آینده محتمل است که 16 درصد این احتمال را قوی ارزیابی کردند.


با این حال، حدود نیمی از پاسخ‌دهندگان (49 درصد) گفتند که جنگ داخلی در پنج سال آینده محتمل نیست. ده درصد (10٪) از پاسخ‌دهندگان مطمئن نبودند.


بخش بزرگتری از شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی (37 درصد) اعتقاد داشتند که جنگ داخلی محتمل‌تر است اگر جو بایدن بار دیگر انتخاب شود، در مقابلِ 25 درصدی که گفتند در صورت روی کار آمدن دونالد ترامپ رئیس‌جمهور سابق آمریکا جنگ محتمل‌تر است.


سی درصد (30 درصد) هم گفتند که نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری 2024 در آمریکا بر احتمال جنگ داخلی تاثیری ندارد.


این نظرسنجی با شرکت هزار و 105 رای‌دهنده احتمالی در آمریکا از 21 تا 23 آوریل (دوم تا چهارم اردیبهشت) انجام شد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار