پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد مهدی محمودیان و عبدالله مومنی و ویدا ربانی آزاد شدند اولتیماتوم جدید سپاه / هر زمان بزرگان بگویند، تنگه را می‌بندیم بیانیات مهم رهبر انقلاب درباره حوادث دی ماه ۱۴۰۴ پاسخ کوبنده رهبر انقلاب به تهدیدهای ترامپ + ویدیو بازداشت سه عنصر تروریستی سلطنت‌طلب در پرند توسط سپاه حضرت حیدر کرار (ع) دریادار تنگسیری: اشراف کاملی در تنگه هرمز داریم دعوت سپاه از مردم برای شرکت در آیین‌های گرامیداشت شهدای حوادث اخیر جزئیات رزمایش «کنترل هوشمند تنگه هرمز» نیروی دریایی سپاه ۵۱ نماینده خواستار اتخاذ مواضع انقلابی در قبال طرح صلح ابراهیم شدند مجلس میزان پاداش پایان خدمت بازنشستگان را تعیین کرد آخرین جزئیات از شایعه فرزند کاظم صدیقی در لندن

نخستین خواهر و برادر راهی مجلس دوازدهم شدند

با پایان‌یافتن انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی و اعلام نتایج حوزه انتخابیه تهران، برای نخستین بار شاهد حضور خواهر و برادر در مجلس شورای اسلامی خواهیم بود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۲ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 11
کد خبر: ۲۴۰۲۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی در حوزه‌های انتخابیه‌ای که در انتخابات اسفند ماه تکلیف کرسی‌های مجلس در آن حوزه‌ها مشخص نشد روز گذشته برگزار شد.

 

یکی از این حوزه‌های انتخابیه که برای نخستین بار چشم هرمزگانی‌ها نیز به آن دوخته شده بود، حوزه تهران بود که از مجموع 30 کرسی، در انتخابات اسفند ماه تکلیف 14 مرسی مشخص شده بود و سرنوشت 16 کرسی به انتخابات دور دوم کشیده شد.

 

ابوالقاسم جراره که در چندین لیست از جمله لیست امنا، جمعیت جوانان انقلاب و صبح ایران حضور داشت در این انتخابات توانست با اخذ 288771 رأی، یکی از کرسی‌های مجلس را به دست آورده راهی بهارستان شود.

 

جراره از جوانان دهه‌شصتی استان هرمزگان و مستشار دیوان محاسبات کشور است که در مجلس نهم از حوزه بندرعباس به‌عنوان جوان‌ترین نماینده حضور یافت و برای دور دوازدهم مجلس، ترجیح داد از حوزه انتخابیه تهران در انتخابات شرکت کند،
این در حالی است که فاطمه جراره (خواهر ابوالقاسم جراره) که در دوره‌های متوالی به‌عنوان نماینده مردم بندرعباس در شورای اسلامی شهر بندرعباس حضور داشت، برای انتخابات مجلس شورای اسلامی نام‌نویسی کرد و توانست در انتخابات اسفندماه با 70214 رأی به‌عنوان اولین بانوی هرمزگانی راهی بهارستان شود.

 

حالا با راهیابی ابوالقاسم جراره به مجلس از تهران، و منتخب شدن فاطمه جراره از حوزه انتخابیه مرکزی هرمزگان شاهد حضور اولین خواهر و برادر در تاریخ مجلس شورای اسلامی هستیم که توانسته‌اند در یک دوره مجلس کنار هم بر کرسی نمایندگی مردم تکیه بزنند.

 

هرمزگان در مجلس شورای اسلامی 5 کرسی شامل 3 کرسی در حوزه مرکزی، یک حوزه در شرق و یک حوزه نیز در غرب دارد که با توجه به انتخاب یک هرمزگانی از حوزه تهران می‌توان انتظار داشت در مجلس دوازدهم 6 نفر برای دفاع از حقوق این استان مهم با یکدیگر متحد و کنار هم خواهند بود.

 

گفتنی است در انتخابات دوازهمین دوره مجلس از هرمزگان در حوزه مرکزی احمد مرادی، فاطمه جراره و محمد آشوری تازیانی از حوزه شرق سید عبدالکریم هاشمی نخل ابراهیمی و از حوزه غرب نیز احمد جباری راهی مجلس شده‌اند./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار