پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

تاثیر شگفت‌انگیز پوست این میوه تابستانی برای لاغری

میزان زیادی از مواد مغذی هندوانه در پوست هندوانه قرار دارد و پوست سفید این میوه منبع عالی از ترکیباتی نظیر بتا کاروتن، تیامین، کلسیم، آهن، لیکوپن، ویتامین A, C است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۰ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 11
کد خبر: ۲۴۰۳۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ هندوانه میوه‌ای با کالری پایین است و مصرف میوه و پوست آن برای کاهش وزن و لاغری بسیار مفید است. همچنین پوست هندوانه با یجاد احساس سیری در فرد و افزایش متابولیسم بدن و سوخت و سازچربی‌های اضافه تاثیر این میوه بر لاغری را چند برابر می‌کند.

پوست هندوانه به میزان زیادی پتاسیم در خود دارد می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و تصلب شرایین را کاهش دهد؛ و مصرف پوست هندوانه به همراه شکر، مربا و عسل برای تقویت و درمان ضعف معده بسیار توصیه می‌شود.

پوست هندوانه، نه تنها خوراکی است بل از مواد مغذی بسیاری نیز برخوردار است. در واقع این قسمت از هندوانه نه تنها همان مواد مغذیِ خودِ هندوانه را دارست.

بلکه مقادیر زیادی از آنتی اکسیدان‌ها، مواد معدنی، ویتامین‌ها و ترکیبات فعال در آن وجود دارند.

پوست هندوانه در عین آن که از کالری اندکی برخوردار است، اما سرشار از ویتامین C، ویتامین A، ویتامین B ۶، پتاسیم و روی است.

افزون بر این، مقادیر زیادی کلروفیل، سیترولین، لیکوپن، اسید‌های آمینه، فلاونوئید‌ها و … در این قسمت از هندوانه وجود دارند. / بهداشت نیوز

ارسال نظر