واکنش رئیس‌جمهور به نرخ بالای تورم: باید دولت را کوچک کنیم تا بتوانیم هزینه‌ها را کاهش دهیم طحان‌نظیف: داوطلبان انتخابات میان‌دوره‌ای خبرگان نیاز به استفعا ندارند کنایه عراقچی به سخنان نتانیاهو: رژیم اسرائیل منبع اصلی بی‌ثباتی است خطیب‌زاده: دادگاه نورنبرگ خاورمیانه برای محاکمه عاملان نسل‌کشی در فلسطین تشکیل شود قالیباف: کشورهای مسلمان در مقابل رژیم صهیونیستی از قدرت استفاده کنند ابوترابی: همه‌ی دستگاه‌ها هزینه‌ها را کاهش دهند/ لزوم اصلاح نظام بانکی بقائی: تحریم‌های آمریکا علیه ایرانیان، جنایت علیه بشریت است رئیس‌جمهور: اختلافات و دعواهای جناحی را کنار بگذاریم/قلدری در مسئولیت‌ها ممنوع! فرمانده سپاه تهران: در جنگ ۱۲روزه کل ناتو را شکست دادیم جدال دولت و مجلس بر سر تغییر ۴ وزیر پزشکیان پزشکیان: ‌بی‌عدالتی‌ها را از بین خواهیم برد/ ایرانی‌ها لیاقت بهترین زندگی را دارند زنگنه: پزشکیان رگ خواب مجلس را می‌داند حسن پور: آمریکایی ها از هیچ ظلمی علیه ملت ایران دریغ نکرده اند سازمان اطلاعات سپاه: دستگیری تعدادی از پرسنل مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه صحت ندارد پزشکیان در گفت‌و‌گو با مکرون: آمریکا و اروپا باید با اثبات صداقت خود اعتماد ایران را جلب کنند

سردار سلامی: ملت ما تحریم را به فرصتی برای پیشرفت تبدیل کرد

سردار سلامی: ملت ما تحریم را به فرصتی برای پیشرفت تبدیل کرد فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: ملت ما تحریم را به فرصتی برای پیشرفت تبدیل کرد و دستاوردهای عظیم این قدرت امروز به دنیا در عرصه‌های مختلف نشان داده شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۸ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 13
کد خبر: ۲۴۰۵۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  سردار حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران صبح امروز در آیین افتتاح مرکز فوق تخصصی جراحی‌های محدود خاتم‌الانبیا (ص) سمنان اظهار کرد: ملت ما تحریم را به فرصتی برای پیشرفت تبدیل کرد و دستاوردهای عظیم این قدرت امروز در دنیا به نمایش درآمد.


وی با بیان اینکه سمنان از استان‌های ممتاز کشور و دارای شهدایی شاخص است، گفت: جمهوری اسلامی نشان داد هر کجا با مانع و تحریم روبه‌رو شد، همان زمان موفقیت‌هایی به دست آورده و اقتدار امروز نظام جمهوری اسلامی محصول مقاومت و پیشرفت در جنگ بی‌پایان با شکل‌های مختلف و کشورهای مختلف دنیا است.


وی با بیان اینکه تصور دشمن در تحریم ایران فلج کردن و تسلیم آن بود، گفت: ملت ما با تلاش و مقاومت تحریم را به فرصتی برای پیشرفت تبدیل کرد.


سلامی تصریح کرد: اینکه جمهوری اسلامی بدون واهمه و با علم به دشمنی همه‌جانبه و تبعات آن، به قلب استکبار حمله می‌کند نشان از قدرت ایمان، مقاومت، اراده و پیشرفت مردم است.
 
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه اعتماد به نفس امروز نیروهای مسلح از اعتماد مردم به نظام به دست آمده است، افزود: قاعده عبور از مشکلات و تحریم‌ها با مردم بودن است.


سلامی با تبریک افتتاح این مرکز درمانی مجهز به مردم استان سمنان افزود: همه ما نیروها و مسؤولان خادم مردم بوده و از همه توان و ظرفیت برای خدمت به مردم استفاده خواهیم کرد.


وی افزود: دشمنان در دنیای امروز ذخایر خود را برای ضربه به جمهوری اسلامی آماده می‌کنند؛ اما کشور ما با رهبری حکیمانه رهبر معظم انقلاب و پشتوانه اراده مردمی بصیر و همیشه مقاوم پیشرفت می‌کند و روز به روز قوی‌تر می‌شود./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار