تحقیق و تفحص از حقوق‌های نجومی به صحن مجلس می‌رسد؟-راهبرد معاصر
برنامه هفته آینده مجلس تغییر کرد بهادری جهرمی: رویکرد مدیریت مردمی شهید رئیسی صرفاً معطوف به دولت نبود صدیقی: همگان به رئیس‌جمهور منتخب کمک کنند وزیر کشور: باید به رئیس جمهور منتخب کمک کنیم  پزشکیان: دستیابی به اهداف با کمک همه اقشار محقق خواهد شد گزارش ظریف از آخرین تحولات در زمینه انتخاب وزرای کابینه چهاردهم روایتی از ماجرای اعتراض یک نماینده به هیئت‌رئیسه مجلس در جلسه علنی امروز سردار نائینی: باید برد عملیات رسانه‌‎ای سپاه متناسب با اقدامات این نهاد باشد تعطیلی برخی روزها در تهران در هفته آینده به‌دلیل گرمای هوا صحت دارد؟ باقری: توسعه سیاست همسایگی و رفع تحریم‌ها از اولویت های سیاست خارجه است منصوری: به بنیاد مستضعفان بازمی‌گردم اعتبارنامه پزشکیان توسط اعضای شورای نگهبان امضا شد وحیدی: به دنبال اخذ مجوز برای حضور سربازها در اربعین هستیم دستگیری ۲ سرکرده داعش توسط وزارت اطلاعات بازخوانی مطالبات رهبر انقلاب در مراسمات تنفیذ

تحقیق و تفحص از حقوق‌های نجومی به صحن مجلس می‌رسد؟

نایب رئیس کمیته تحقیق و تفحص حقوق‌های نجومی گفت: ۱۹ نفر از اعضای کمیسیون به صورت کتبی موافقت کردند تا گزارش به صحن مجلس ارسال شود . بنابر این هیئت رئیسه کمیسیون برنامه و بودجه باید این گزارش را به صحن مجلس ارسال کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۴ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 14
کد خبر: ۲۴۰۷۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید محمدرضا میرتاج‌الدینی نایب رئیس  کمیته تحقیق و تفحص حقوق‌های نجومی درباره آخرین وضعیت  گزارش تحقیق و تفحص از حقوق نجومی در کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت:  گزارش تحقیق و تفحص از حقوق‌های نامتعارف در هیئت تحقیق و تفحص نهایی شده بود و چند ماه قبل به کمیسیون برنامه و بودجه مجلس ارسال شده بود.


وی ادامه داد: چندین جلسه برای بررسی این موضوع در کمیسیون گذاشتیم اما کمیسیون به حد نصاب نرسید تا نسبت به ارسال گزارش به هیئت رئیسه مجلس تصمیم گیری شود. 


میرتاج‌الدینی تأکید کرد: قرار بر این شد که از همه اعضای کمیسیون برنامه نظر شان را به صورت دستی اخذ کنیم.  ۱۹ نفر به صورت کتبی موافقت کردند تا گزارش به صحن مجلس ارسال شود . بنابر این هیئت رئیسه کمیسیون برنامه و بودجه باید این گزارش را به هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی ارسال کند.


وی اظهار کرد: در این گزارش نکات اصلی که بر آن تاکید کرده‌ایم یکی تمرکز اصلی بر آسیب شناسی قوانین و مقررات برای بستن روزنه‌های قانونی پرداخت حقوق‌های نجومی بود. 


عضو کمیسیون برنامه  وبودجه بیان کرد: حقوق‌های نامتعارف که قابل قبول نبود بیشتر از همین روزنه‌های قانونی استفاده می‌کردند و هدف اصلی ما از این تحقیق و تفحص شناسایی این روزنه‌ها بود و بستن آنها با اصلاح قوانین و مقررات که بخشی از آن را در برنامه هفتم و بخشی از آن را در قوانین بودجه سالانه انجام داده‌ایم.


میرتاج‌الدینی ادامه داد: سال ۹۵ رهبر معظم انقلاب اسلامی این موضوع را مطالبه کردند. مجلس یازدهم به این موضوع ورود کرد و این تحقیق و تفحص را بر اساس این انجام داد که کاری ریشه‌ای و مبنایی انجام بگیرد.


نایب رئیس  کمیته تحقیق و تفحص حقوق‌های نجومی خاطرنشان کرد: اگر این هفته کمیسیون برنامه و بودجه مجلس که ما هم درخواست کردیم این گزارش را به صحن بفرستند، هفته آینده در صحن قرائت می‌شود .در صورت نفرستادن هیئت رئیسه کمیسیون بودجه باید پاسخگو باشند. / فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده