ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

کاهش سطح روابط دیپلماتیک با رژیم صهیونیستی در دستورکار مصر

کاهش سطح روابط دیپلماتیک با رژیم صهیونیستی در دستورکار مصر دولت مصر پس از پیوستن به پرونده شکایت از رژیم صهیونیستی در دادگاه لاهه، هم‌اکنون در حال برررسی کاهش سطح روابط دیپلماتیک به این رژیم است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۷ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 14
کد خبر: ۲۴۰۷۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، دولت مصر در حال بررسی کاهش سطح روابط دیپلماتیک با رژیم صهیونیستی است.

 

وزارت خارجه مصر روز یکشنبه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که این کشور قصد دارد به صورت رسمی از شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی در دادگاه بین‌المللی کیفری حمایت کند.

 

وزارت خارجه مصر تصریح کرد: ورود به این شکایت در سایه تشدید و گسترش تعرض‌های اسرائیل علیه غیرنظامیان در نوار غزه صورت می‌گیرد. ما از اسرائیل می‌خواهیم که به عنوان نیروی اشغالگر به تعهدات خود عمل کند و تدابیر موقت صادرشده از سوی دادگاه بین‌المللی کیفری را به اجرا دربیاورد.

 

وزارت خارجه مصر اعلام کرد: ما بار دیگر از شورای امنیت سازمان ملل متحد و طرف‌های تاثیرگذار می‌خواهیم که برای برقراری آتش‌بس در نوار غزه و توقف عملیات نظامی در رفح فوراً اقدام کنند.

 

این در حالی است که «سامح شکری» وزیر خارجه مصر مدعی شد: توافق صلح با اسرائیل انتخابی راهبردی برای مصر و رکن اصلی صلح در منطقه است.

 

دادگاه کیفری بین‌المللی درخواست دادرسی ارائه‌شده از سوی آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی مبنی بر ارتکاب نسل‌کشی جمعی از سوی این رژیم در نوار غزه را اوایل بهمن‌ماه سال گذشته بررسی کرد.

 

پس از آن قضات دادگاه کیفری بین‌المللی طبق درخواست آفریقای جنوبی احکامی موقت را علیه رژیم صهیونیستی صادر کردند. این دادگاه از رژیم صهیونیستی خواست تمامی اقدامات لازم را برای جلوگیری از نسل‌کشی در غزه انجام دهد. این دادگاه به رژیم صهیونیستی دستور داد ظرف یک ماه تمامی اقداماتی را که برای جلوگیری از نسل‌کشی انجام داده به دادگاه لاهه گزارش دهد. همچنین قاضی این دادگاه گفت که حکم مذکور تعهدات بین‌المللی برای رژیم صهیونیستی ایجاد می‌کند.

 

علاوه بر این دادگاه لاهه به رژیم صهیونیستی دستور داد تا «اقدامات فوری» را برای فراهم کردن خدمات مورد نیاز فوری و کمک‌های بشردوستانه در نوار غزه انجام دهد، اما با این حال دستوری مبنی بر برقراری آتش‌بس در این جنگ را مطرح نکرد./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار