آخرین وضعیت انتخابات در عراق با رونمایی از ائتلاف‌های جدید عراقچی: اسنپ‌بک فعال نشده/رابطه راهبردی ایران و روسیه ریشه در اعتماد متقابل دارد ترامپ مدعی نابودی یک زیردریایی حامل مواد مخدر به سمت آمریکا شد گفت‌وگوی وزیران خارجه ایران و مصر درباره روابط دوجانبه و تحولات جهانی نتانیاهو: جنگ غزه تمام نشده؛ در سوریه خواهیم ماند حماس ۴۰ نفر را برای اداره غزه معرفی کرد آتش‌سوزی مهیب نفتکش گاز مایع در سواحل یمن؛ ۲ خدمه مفقود شدند خبرنگار: چه کسی بوداپست را به عنوان محل دیدار پوتین و ترامپ انتخاب کرده؟ سخنگوی کاخ سفید: مادرت! نتانیاهو: نگاه ما به ایران دوخته شده است حماس با تشکیل کمیته اداره غزه موافقت کرد نتانیاهو دستور بسته شدن گذرگاه رفح را صادر کرد پایان قطعی بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت سازمان ملل نفتکش مورد حمله توسط زیردریایی آمریکا، ارتباطی با ناوگان کشتیرانی ایران ندارد ​​​​​​​نامه روسیه، ایران و چین درباره خاتمه قطعنامه ۲۲۳۱ پیام معاون حقوقی وزارت خارجه درباره مقابله با اسنپ‌بک

نماینده کنگره آمریکا: باید کمک نظامی به اسرائیل محدود شود

عضو دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا بامداد پنجشنبه خواستار تغییر مسیر دولت این کشور در حمایت نظامی از جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۳ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 16
کد خبر: ۲۴۱۰۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ایلهان عمر» عضو دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا بامداد پنجشنبه بر لزوم محدود شدن کمک‌های نظامی واشنگتن به رژیم صهیونیستی تاکید کرد.


عمر در اظهاراتی خواستار تغییر مسیر دولت این کشور در حمایت نظامی از جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه و کشتار فلسطینی‌ها شد.


وی درباره قرارداد تسلیحاتی میلیارد دلاری آمریکا برای رژیم صهیونیستی گفت: «بایدن باید مسیر خود را تغییر دهد. زمان آن فرا رسیده است که از همه نفوذ خود استفاده کرده و کمک‌های نظامی را محدود کنیم، نه اینکه شعله‌های نسل‌کشی فاجعه‌بار را شعله‌ور کنیم».


پیش از این نیز «برنی سندرز» سناتور ارشد دموکرات آمریکایی با استناد به گزارش وزارت خارجه این کشور مبنی بر نقض قوانین بشردوستانه از سوی صهیونیست‌ها در زمینه استفاده از تسلیحات آمریکایی علیه غزه، گفته بود: «اسرائیل نباید حتی یک پنی دیگر از آمریکا کمک نظامی دریافت کند».

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار