قیمت دینار عراق امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ خبر مهم برای دارندگان دلار | بانک مرکزی از یک تضمین خاص ارزی رونمایی کرد قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / سکه امامی صعودی شد موجودی سد‌های تهران/ این سد در استان تهران بیشترین آب را دارد قیمت طلا امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / طلای ۱۸ عیار به کانال ۱۶ میلیون تومان بازگشت قیمت دلار امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / دلار به کانال ۱۶۱ هزار تومان بازگشت خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول

بررسی وضعیت بازار خودرو امروز در شورای رقابت

بررسی وضعیت بازار خودرو امروز در شورای رقابت شورای رقابت قصد دارد در جلسه امروز (شنبه) خود، اقدامات وزارت صمت را در حوزه دستورالعمل تنظیم بازار خودروی سواری کشور بررسی کند؛ در راستای این دستور جلسه، گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر تصمیم‌گیری برای قیمت خودروها در فضای مجازی مطرح شده، اما نکته مهم اینجاست به‌دنبال مصوبه اصلاحی دی ماه سال گذشته، وظیفه تصمیم‌گیری و محاسبه برای قیمت خودرو با سازمان حمایت و ابلاغ آن با وزارت صمت است و شورای رقابت نظارت پسینی را برعهده دارد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۳ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 18
کد خبر: ۲۴۱۲۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، جلسه ۶۶۱ ام شورای رقابت، عصر امروز (شنبه ۲۹ اردیبهشت ماه) در محل این شورا، برگزار خواهد شد؛ بر اساس دستور جلسه ارائه شده از جلسه امروز، این شورا در بخش دوم این جلسه به بررسی اقدامات انجام شده توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت در رابطه با اجرای "دستورالعمل تنظیم بازار خودروهای سواری" و اصلاحیه‌های بعدی آن خواهد پرداخت.

 

بر این اساس، فضای برخی سایت‌ها و رسانه‌ها در فضای مجازی بدین سمت رفته است که در این جلسه، احتمال بررسی قیمت خودرو وجود خواهد داشت؛ با توجه به اینکه اردیبهشت ماه یکی از آن زمان‌هایی بوده که بر اساس آخرین صورت‌های مالی خودروسازان و نرخ تورم، برای افزایش و به‌روزرسانی قیمت خودروها تصمیم‌گیری می‌شود، حال که جلسه امروز شورای رقابت به موضوع خودرو اختصاص پیدا کرده، گمانه‌زنی‌ها بر این سمت و سوی است که ممکن است امروز، برای قیمت محصولات دو خودروساز بزرگ در سال جاری تصمیم‌گیری شود.

 

این گمانه‌زنی‌ها مطرح است اما نکته قابل توجه این است که بخاطر داریم، دی ماه سال گذشته، شورای رقابت با هدف افزایش انسجام و سرعت تنظیم‌گری، با اکثریت آرای حاضران، دستورالعمل مصوبه ۵۴۳ تنظیم بازار خودرو را با نقش‌دهی پررنگ‌تر به وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان سیاست‌گذار و تنظیم‌گر فنی این صنعت، اصلاح کرد.

 

بدین ترتیب، شورای رقابت وزارت صنعت، معدن و تجارت را به عنوان سیاست‌گذار و تنظیم‌گر فنی این صنعت، معرفی و در حقیقت ابلاغِ قیمت‌های محاسبه شده توسط سازمان حمایت را به وزارت صمت واگذار کرد و نظارت شورا درباره محاسبه و ابلاغ محاسبه، پسینی است تا چنانچه در نحوه‌ اجرا، ایراد و اشکالی مشاهده شود، ورود کند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار