دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج شیوع کرونا در کشور ۲ برابر شد؟ / عبور موارد مثبت از آستانه هشدار آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری از امروز دوشنبه سه‌شنبه بدون خودرو؛ درخواست رئیس‌جمهور از کارمندان بستان گرم‌ترین شهر جهان شد / دهلران و آبادان دوم و سوم شدند / ۸ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌های دنیا توضیح قوه قضاییه درباره حکم حبس حمید رسایی با شکایت شاکی خصوصی تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت آخرین مهلت ثبت‌نام جاماندگان آزمون ارشد علوم پزشکی

مرز خسروی باز شد

مرز خسروی باز شد مرز خسروی که به دلیل مسائل امنیتی از سوی کشور عراق برای مدت کوتاهی تعطیل شده بود، صبح امروز (15 مهرماه) به صورت رسمی بازگشایی شد تا زوار بتوانند از نزدیک ترین مرز رسمی به کربلای معلی، راهی عتبات عالیات شوند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۹ - ۱۵ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 07
کد خبر: ۲۴۱۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ مرز خسروی صبح امروز (15 مهرماه) پس از وقفه‌ای کوتاه به صورت رسمی مجددا بازگشایی شد. عصر دیروز نیز فرماندار قصرشیرین این خبر را تایید کرده بود.

 

 مرز خسروی که به دلیل مسائل امنیتی از سوی کشور عراق برای مدت کوتاهی تعطیل شده بود، صبح امروز (15 مهرماه) به صورت رسمی بازگشایی شد تا زوار بتوانند از نزدیک ترین مرز رسمی به کربلای معلی، راهی عتبات عالیات شوند.

 

به گزارش خبرنگار فارس مستقر در پایانه مرزی، «خسروی» از صبح امروز بازگشایی شده و فعالیت خود را از سر گرفته است و زوار می توانند برای تردد به این مرز بین المللی مراجعه نمایند.

 

عصر دیروز، فرماندار قصرشیرین این خبر را تایید کرد و عنوان نمود که صبح امروز (15 مهرماه) تردد از این مرز رسمی میسر خواهد بود. بنا به گفته فرماندار تردد زوار از مسیر اصلی استان‌های دیالی-بغداد-کربلا خواهد بود و تغییر در مسیر زائران صورت نگرفته است.

 

مرز رسمی و بین المللی خسروی، نزدیک ترین مسیر به کربلای معلی برای زوار ایرانی است و روزانه بیش از یک هزار و ششصد نفر از این مرز به سمت عتبات عالیات حرکت می کنند.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار