ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

تحریک عملکرد مغز با ورزش

یک مطالعه جدید نشان داد که ورزش با تحریک مولکول های دخیل در عملکرد شناختی برای آزاد شدن توسط عضلات، در سلامت مغز نقش دارد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۲ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 21
کد خبر: ۲۴۱۷۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، این مطالعه نشان می‌دهد وقتی اعصابی که ماهیچه‌ها را تحریک می‌کنند، فعال می‌شوند، با ترشح مولکول‌های زیست فعال و نانوذراتی که عملکرد مغز را بهبود می‌بخشند، سیگنال‌هایی را نیز به مغز ارسال می‌کنند.

 

«هیونجون کنگ»، نویسنده این مطالعه در گروه مهندسی شیمی و بیومولکولی در دانشگاه ایلینوی، می‌گوید: «یافته‌ها اهمیت حفظ سلامت اسکلتی عضلانی را، نه تنها برای سلامت قلب و عروق یا تحرک، بلکه برای مقابله با دژنراسیون عصبی مغز نشان می‌دهد.»

 

او توضیح داد: «حفظ عصب برای عضلات برای تولید فاکتورهای بیولوژیکی مفید برای مغز بسیار مهم است. با انقباضات منظم ماهیچه‌ها، ماهیچه‌ها نه تنها این عوامل مفید را ترشح می‌کنند، بلکه به حفظ عصب لازم برای اعصاب برای ادامه سیگنال‌دهی عضلات کمک می‌کنند. این سیگنال دهی برای تنظیم انتشار عوامل نوروتروفیک در مغز ضروری است.»

 

این مطالعه شامل تحریک عضلات با گلوتامات بود تا ببیند عملکرد عصبی چگونه پاسخ می‌دهد. محققان از مدل‌هایی از بافت عضلانی استفاده کردند، یکی عصب‌بندی‌شده و دیگری غیرعصبی، و کشف کردند که بافت عصب‌شده سیگنال‌های بیشتری به مغز ارسال می‌کند.

 

از آنجایی که برخی از عملکرد نورون‌ها در ماهیچه‌ها می‌تواند با افزایش سن یا آسیب کاهش یابد، محققان علاقه مند به کشف این موضوع بودند که چگونه این از دست دادن بر سلامت مغز تأثیر می‌گذارد.

 

کنگ گفت که مطالعات قبلی در مورد ورزش و سلامت مغز ارتباط مستقیمی بین اندازه هیپوکامپ و فعالیت بدنی منظم پیدا کرده است. اما برای این مطالعه جدید، محققان سیستم عصبی و عملکردهای اسکلتی عضلانی را برای دستیابی به درک بیشتر از تعاملات مغز و بدن مورد بررسی قرار دادند.

 

کنگ می‌گوید: «ورزش منظم می‌تواند عملکرد شناختی را در بزرگسالان تقویت کند. در این مطالعات، از شرکت کنندگان خواسته شد تا ورزش منظم انجام دهند و تغییرات در اندازه هیپوکامپ آنها تحت نظر قرار گرفت.»

 

یافته‌ها نشان می‌دهد افرادی که تمرینات هوازی را به طور منظم انجام می‌دهند، هیپوکامپ بزرگ‌تری دارند و عملکرد بهتری در تست‌های حافظه مکان یابی نشان دادند./ مهر

ارسال نظر