هشدار سناتور روس درباره عواقب ماجراجویی مجدد آمریکا علیه ایران تشکیل کابینه اسرائیل در بن‌بست؛ جزئیات طرح پایان عمر سیاسی نتانیاهو وقوع حادثه دریایی در نزدیکی عمان ادعای وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره کارزار اقتصادی علیه ایران کره‌شمالی ۱۲ موشک بالستیک شلیک کرد ادعای وال‌استریت ژورنال؛ درخواست ونس از محسن رضایی برای ازسرگیری مذاکرات افشای جزییاتی از فرار نامزد مغلوب انتخابات برزیل به آمریکا دبیرکل حزب‌الله لبنان: جنگ‌ها با هدف تحقق طرح «اسرائیل بزرگ» انجام می‌شود هرتزوگ خواستار جلوگیری از انتخابات مجدد شد شمارش آرای عادی انتخابات اسرائیل به پایان رسید / ائتلاف نتانیاهو ۵۳ کرسی به دست آورد فرار فلاویو بولسونارو به آمریکا پس از شکست در انتخابات ریاست‌جمهوری برزیل امیر قطر: منطقه در حال گذراندن روز‌های سختی است نتایج انتخابات اسرائیل فردا اعلام می‌شود رسانه‌های عبری: درخواست لیکود برای تمدید زمان رأی‌گیری رد شد التماس بن گویر و نتانیاهو برای شرکت اسرائیلی‌ها در انتخابات پزشکیان در دیدار با پوتین: بدون وابستگی به آمریکا می‌توانیم مشکلات منطقه را حل‌وفصل کنیم

نخست‌وزیر چین وارد کره جنوبی شد

نخست‌وزیر چین وارد کره جنوبی شد نخست‌وزیر چین برای شرکت در نشست سه‌جانبه با همتایان کره جنوبی و ژاپنی خود وارد سئول، پایتخت کره جنوبی شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۵ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 26
کد خبر: ۲۴۲۴۰۷

به گزارش راهبرد معاصر،  «لی چیانگ» نخست‌وزیر چین امروز یکشنبه برای شرکت در یک نشست سه‌جانبه با همتایان کره جنوبی و ژاپنی خود وارد سئول شد؛ نشستی که برای اولین بار پس از 4 سال رخ می‌دهد.

 

پیش از این سه کشور توافق کرده بودند که هر سال از سال 2008 نشستی را برای تقویت همکاری های منطقه ای برگزار کنند، اما این ابتکار به دلیل اختلافات دوجانبه و همه گیری کووید-19 مختل شده است. آخرین نشست سه جانبه آنها در اواخر سال 2019 بود.

 

به گفته مقامات کره جنوبی، یون سوک یول، رئیس جمهور کره جنوبی، فومیو کیشیدا، نخست وزیر ژاپن و لی چیانگ بیانیه مشترکی درباره شش حوزه از جمله اقتصاد و تجارت، علم و فناوری، تبادلات مردم این کشور و حوزه سلامت و پیری جمعیت تصویب خواهند کرد.

 

رئیس‌جمهور کره جنوبی قرار است روز یکشنبه و پیش از گردهمایی سه جانبه آنها در روز دوشنبه با لی و کیشیدا گفتگوهای دوجانبه انجام دهد.

 

وب‌سایت NHK به نقل از دولت ژاپن اعلام کرد انتظار می‌رود کیشیدا روز یکشنبه به طور جداگانه با لی چیانگ دیدار کند و در این ملاقات ممنوعیت واردات غذاهای دریایی ژاپن و تایوان را از چین مطرح خواهد کرد.

 

این نشست سه‌جانبه در حالی برگزار می‌شود که کره جنوبی و ژاپن در حال تلاش برای اصلاح روابط متلاشی شده به دلیل اختلافات تاریخی و تعمیق مشارکت امنیتی سه جانبه با آمریکا در بحبوحه تشدید رقابت چین و آمریکا هستند.

 

چین قبلاً هشدار داده بود که تلاش های آمریکا برای ارتقای بیشتر روابط با کره جنوبی و ژاپن می تواند به تنش و تقابل منطقه ای دامن بزند./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار