القسام امشب جسد اسیر اسرائیلی را تحویل می‌دهد معاون وزیر خارجه روسیه: هیچ بی‌اعتمادی بین تهران و مسکو وجود ندارد ترامپ نامزدی در انتخابات ۲۰۲۸ به‌عنوان معاون رئیس‌جمهوری را رد کرد ممانعت اسرائیل از سفر هیأت جنبش فتح به مصر وزیر خارجه کره شمالی با پوتین دیدار کرد ابوالغیط خبر داد: توافق اتمی جدید آمریکا و اسرائیل افشای دستبرد آمریکا در پرونده ترور شیرین ابو عاقله نعیم قاسم: حزب‌الله محکم و پابرجاست/حمله به منزل نتانیاهو دستاورد اطلاعاتی بود/امام خامنه‌ای حمایت تمام عیاری به عمل آوردند سناتور جمهوری‌خواه: حمله زمینی آمریکا به ونزوئلا بسیار محتمل است ترامپ: بحران افغانستان و پاکستان را خیلی سریع حل خواهم کرد ارتش اسرائیل مدعی ترور علی الموسوی یکی از فرماندهان حزب‌الله شد گفت‌وگوی فیدان و رئیس الحشد الشعبی عراق ۴ کشته و ۲۰ زخمی بر اثر انفجار مخازن سوخت در بصره الجولانی به ریاض می‌رود کشته شدن ۲۵ تروریست در مرز با افغانستان

بیانیه حزب‌الله در خصوص حمله پهپادی به مقر فرماندهی گردان ۴۱۱ دشمن

حزب الله اعلام کرد که با پهپادهای انتحاری مقر فرماندهی گردان ۴۱۱ دشمن صهیونیست را در هم کوبیده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۹ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 28
کد خبر: ۲۴۲۸۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، حزب الله از هدف قرار دادن مقر فرماندهی گردان ۴۱۱ دشمن صهیونیست خبر داد.

 

همزمان حزب الله لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد: در راستای حمایت از ملت استوار فلسطین در غزه و یاری مقاومت شجاع و شریف آن و در واکنش به اقدام تروریستی دشمن صهیونیست در شهرک‌های جنوب لبنان، مقاومت اسلامی لبنان دوشنبه شب با پهپادهای انتحاری مقر فرماندهی گردان‌های ۴۱۱ توپخانه دشمن صهیونیست در شرق منطقه اشغالی «نهاریا» را هدف قرار داد.

 

در جریان این حمله مرکز استقرار و خوابگاه افسران و نظامیان صهیونیست هدف قرار گرفت که در جریان این عملیات دقیق شماری از نظامیان صهیونیست کشته و برخی دیگر زخمی شدند.

 

ساعاتی پیش نیز، حزب‌الله لبنان با صدور بیانیه‌هایی از حملات سنگین خود علیه منطقه‌های شمالی سرزمین‌های اشغالی خبر داد.

 

اداره اطلاع‌رسانی حزب‌الله لبنان اعلام کرد: در حمایت از ملت پایدار فلسطین در نوار غزه و مقاومت شجاع و شریف آنان و در واکنش به تعرض‌های اسرائیل به روستاهای مقاوم جنوبی و منازل امن که آخرین مورد آن در شهرک عیترون رخ داد، رزمندگان مقاومت اسلامی پس از رصد گروهی از نظامیان دشمن در حال ورود به یکی از ساختمان‌ها در شمال شرق شهرک «المطله» این نظامیان را با تسلیحات مناسب هدف قرار دادند و تلفاتی قطعی را به آنان وارد آوردند.

 

همچنبن حزب‌الله لبنان اعلام کرد که شهرک‌های صهیونیست‌نشین «میرون»، «سفسوفه» و «تسعفون» واقع در شمال سرزمین‌های اشغالی را با ده‌ها موشک کاتیوشا هدف قرار داده است.

 

علاوه بر این شهرک صهیونیست‌نشین «کریات شمونه» واقع در شمال سرزمین‌های اشغالی نیز از سوی رزمندگان حزب‌الله لبنان با ده‌ها موشک کاتیوشا و فلق هدف قرار گرفت./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار