پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار!

دما در این نقطه از کشور به مرز ۵۰ درجه رسید

کارشناس اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: روند افزایشی دما در استان آغاز و در ۲۴ ساعت گذشته بندر دیر با ۴۹ درجه سانتیگراد بیشترین دما را تجربه کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۳ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 29
کد خبر: ۲۴۳۱۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ پیام مساعدی افزود: در مدت یاد شده برازجان، کنگان و خورموج دمای ۴۵، اهرم دمای ۴۴ و بوشهر دمای ۳۶ درجه سانتیگراد را تجربه کردند.

وی بیان کرد: با توجه به نقشه‌های پیش بینی هواشناسی، با تداوم وزش باد‌های شمالی تا اوایل امشب سواحل جنوبی استان متلاطم خواهد بود.

کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر تصریح کرد: روز‌های پنجشنبه و جمعه وضعیت جوی به نسبت آرامی بر استان و خلیج فارس حاکم است و طی روز‌های شنبه و یکشنبه آینده، به طور مجدد با شدت یافتن جریانات شمالی، تلاطم دریا برای سواحل استان و خیزش گرد و خاک در سطح استان پیش بینی می‌شود.

مساعدی ادامه داد: در این مدت نفوذ گرد و غبار فرامنطقه‌ای نیز در این مدت دور از انتظار نیست.

وی عنوان کرد: در ۲۴ ساعت آینده آسمان استان بوشهر صاف و گاهی همراه با وزش باد پیش بینی می‌شود.

مساعدی گفت: در مدت یاد شده جهت وزش باد در استان بوشهر به طور غالب غربی تا شمال غربی گاهی شمال شرقی با سرعت هشت تا ۳۰ گاهی تا ۳۶ کیلومتر در ساعت و در نواحی و سواحل جنوبی استان تا اوایل شب ۱۶ تا ۴۴ کیلومتر در ساعت پیش بینی شده است.

وی افزود: در ۲۴۵ ساعت آینده ارتفاع موج دریا در استان ۳۰ تا ۹۰ گاهی تا ۱۲۰ سانتیمتر و در سواحل جنوبی تا پیش از نیمه شب ۹۰ تا ۱۵۰ گاهی تا ۱۸۰ سانتیمتر پیش بینی می‎شود.

مساعدی بیان کرد: فردا در بندر بوشهر زمان مد اول دریا ساعت ۰۲:۱۰ دقیقه بامداد، جزر اول ساعت ۰۴:۱۰، مد دوم ساعت ۱۱:۲۰ و جزر دوم ساعت ۱۹:۳۰ خواهد بود. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار