چند راه ساده برای جلوگیری از هک شدن موبایل-راهبرد معاصر
سخنگوی قوه‌قضائیه: در رابطه با حمله تروریستی امروز افرادی شناسایی و دستگیر شده‌اند تداوم بارش برف و باران تا دوشنبه در تهران / دمای پایتخت به صفر می‌رسد مدارس ابتدایی شیفت صبح دماوند فردا غیرحضوری شد دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: تغییرات برای کنکور ۱۴۰۴ نیست فعالیت همه مدارس مقطع ابتدایی و استثنایی زاهدان فردا غیر حضوری شد ۲۷ سال، میانگین سن مادران در اولین فرزندآوری مرگ بیش از ۳۰ هزار نفر در سال گذشته به علت آلودگی هوا زاهدان پس از ۷۲۳ روز سفیدپوش شد وجود ۲۴ میلیون ناوگان فرسوده در کشور پیام رییس قوه قضاییه در شهادت دو قاضی دیوان عالی  دو نوجوان ۱۷ ساله در جنوب ایران ۶۰۰ سکه پیدا کردند / حراج سکه‌های تاریخی ایران در آمریکا + تصاویر قاضی مقیسه که بود؟ / پرونده‌های مهم قاضی معروف؛ از تاجزاده تا شاخ‌های اینستاگرامی قاضی رازینی که در حمله تروریستی امروز به شهادت رسید، کیست؟ مدارس تهران فردا تعطیل است؟ مدارس ابتدایی فیروزکوه شنبه غیرحضوری شد

چند راه ساده برای جلوگیری از هک شدن موبایل

امروزه گوشی‌های هوشمند به بخش جدایی‌ناپذیری از زندگی ما تبدیل شده و اطلاعات زیاد شخصی، مالی و حرفه‌ای را در خود جای داده‌اند. به همین دلیل، امنیت گوشی‌های هوشمند اهمیت زیادی دارد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۰ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 30
کد خبر: ۲۴۳۲۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ با رعایت راهکار‌های ساده زیر می‌توانید تا حد زیادی امنیت گوشی هوشمند خود را افزایش دهید و از اطلاعات شخصی و حساس خود محافظت کنید. امنیت دیجیتال موضوعی جدی است که نیازمند توجه و مراقبت مداوم است.

استفاده از رمز عبور قوی
اولین و ساده‌ترین قدم برای افزایش امنیت موبایل، استفاده از یک رمز عبور قوی و پیچیده است. بهتر است از ترکیب حروف بزرگ و کوچک، اعداد و نماد‌ها برای ایجاد رمز عبور استفاده کنید، همچنین استفاده از اثر انگشت یا تشخیص چهره نیز می‌تواند امنیت بیشتری را فراهم کند.

به‌روزرسانی منظم سیستم‌عامل و اپلیکیشن‌ها
شرکت‌های تولیدکننده سیستم‌عامل‌ها و اپلیکیشن‌ها به‌طور منظم به‌روزرسانی‌هایی را منتشر می‌کنند که شامل رفع آسیب‌پذیری‌های امنیتی است. بنابراین، همیشه سیستم‌عامل و اپلیکیشن‌های خود را به‌روزرسانی کنید تا از آخرین حفاظت‌های امنیتی بهره‌مند شوید.

دانلود اپلیکیشن‌ها از منابع معتبر
تنها از فروشگاه‌های رسمی برای دانلود و نصب اپلیکیشن‌ها استفاده کنید. این منابع معتبرتر هستند و اپلیکیشن‌های موجود در آنها معمولا بررسی‌های امنیتی را پشت سر گذاشته‌اند. دانلود اپلیکیشن از منابع ناشناخته و غیررسمی می‌تواند خطرات زیادی به همراه داشته باشد.

فعال‌سازی تأیید دومرحله‌ای
فعال‌سازی تأیید دومرحله‌ای برای حساب‌های کاربری مختلف می‌تواند امنیت بیشتری را فراهم کند. این قابلیت باعث می‌شود حتی اگر کسی رمز عبور شما را به‌دست آورد، بدون دسترسی به کد ارسال شده به تلفن همراه یا ای‌میل شما نتواند وارد حساب کاربری شما شود.

متصل نشدن به شبکه‌های وای‌فای عمومی
شبکه‌های وای‌فای عمومی معمولا ناامن هستند و هکر‌ها می‌توانند به راحتی اطلاعات شما را در این شبکه‌ها به‌دست آورند.

دقت در مجوز‌های دسترسی اپلیکیشن‌ها
هنگام نصب اپلیکیشن‌ها، به مجوز‌های دسترسی که درخواست می‌کنند توجه کنید. اگر اپلیکیشنی مجوز‌های غیرضروری مانند دسترسی به تماس‌ها یا پیامک‌ها را درخواست کند، بهتر است از نصب آن خودداری کنید.

‌کلیک نکردن روی لینک‌های ناشناس
از کلیک کردن روی لینک‌های ناشناس و مشکوک که از طریق پیامک، ای‌میل یا شبکه‌های اجتماعی ارسال می‌شوند خودداری کنید. این لینک‌ها ممکن است به وب‌سایت‌های فیشینگ یا دانلود بدافزار‌ها منجر شوند.

استفاده از نرم‌افزار‌های امنیتی
نصب و استفاده از نرم‌افزار‌های امنیتی معتبر می‌تواند به شناسایی و حذف بدافزار‌ها کمک کند. این نرم‌افزار‌ها معمولا شامل قابلیت‌هایی مانند اسکن دوره‌ای دستگاه، شناسایی اپلیکیشن‌های مشکوک و فایروال هستند.

پشتیبان‌گیری منظم از داده‌ها
پشتیبان‌گیری منظم از داده‌های مهم خود می‌تواند درصورت هک شدن یا گم شدن دستگاه، اطلاعات شما را حفظ کند. می‌توانید از سرویس‌های ابری یا حافظه‌های خارجی برای این منظور استفاده کنید.

آموزش و آگاهی
همواره اطلاعات خود را درباره تهدیدات امنیتی جدید و راه‌های پیشگیری از آنها به‌روزرسانی کنید. آگاهی از روش‌های هکر‌ها و آموزش به خود و خانواده‌تان می‌تواند تأثیر زیادی در جلوگیری از هک شدن داشته باشد. / همشهری

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار