زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

واکنش نتانیاهو به فیلم اُسرا: این جنگ روانی ظالمانه حماس است

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به فیلم انتشار یافته در خصوص اُسرای صهیونیست در نوار غزه گفت که این یک جنگ روانی ظالمانه از سوی حماس است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۷ - ۰۸ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 30
کد خبر: ۲۱۱۱۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی شامگاه دوشنبه به فیلم انتشار یافته درباره اسرای صهیونیست در نوار غزه واکنش نشان داد.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت: «این یک جنگ روانی ظالمانه از سوی حماس است. تمام تلاش خود را برای بازگرداندن تمام ربوده شدگان و مفقودین به کار خواهیم بست».

روز دوشنبه شماری از اسرای صهیونیستی در بند گردان‌های القسام –شاخه نظامی جنبش حماس- پیام تصویری به بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اشغالگر قدس و کابینه وی ارسال کردند.

یکی از این اسرا گفت: همین الان ما را بازگردانید. نتانیاهو از نظر سیاسی و نظامی شکست خورده است و ما از او می‌خواهیم که فورا همه اسرا را بازگرداند.

خبرگزاری سما به نقل از این اسیر اسرائیلی گزارش داد، دو روز پیش، مذاکراتی درباره آتش‌بس و آزادی همه اسرا صورت گرفت، ولی نتانیاهو عقب‌نشینی کرد.

وی با بیان اینکه «ما به خاطر شکست شما (نتانیاهو و مسئولان صهیونیست) از هفتم اکتبر اسیر هستیم»، تأکید کرد: هر چه سریعتر جنگ را متوقف کن.

این اسیر صهیونیست در پایان خطاب به نتانیاهو گفت: قرار بود همه ما را آزاد کنی. ما تو را مسئول این شکست می‌دانیم. ما گروگان هستیم و در شرایط سخت قرار داریم. در روز هفت اکتبر نیز، ارتش در کار نبود. تو می‌خواهی ما را بکشی.

«دانیل هاگاری» سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی در جریان یک کنفرانس خبری گفت که خانواده‌های ۲۳۹ اسیری که در غزه در اختیار حماس هستند، در جریان قرار گرفته‌اند که خویشاوندانشان در دست حماس بازداشت هستند.

وی ادامه داد که یکسری امدادگران خارجی نیز در بین بازداشتی‌های حماس هستند و مقام‌های رژیم صهیونیستی ۴۰ فردی که قبلاً بعنوان ناپدیدشدگان معرفی شده بودند را نیز شناسایی کردند. /فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر