پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز

منظور: روی منابع اصلاح معافیت مالیاتی حساب نکرده‌ بودیم

منظور: روی منابع اصلاح معافیت مالیاتی حساب نکرده‌ بودیم رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به عدم احتساب منابع حاصل از بند س تبصره ۶ بودجه ۱۴۰۳، تصویب این بند توسط مجلس را یکی از چالش های مهم بازار سرمایه دانست که هم اکنون چالش مذکور مرتفع شده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۲ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 01
کد خبر: ۲۴۳۴۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، داود منظور در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم در خصوص دلایل عقب نشینی سازمان برنامه از سقف معافیت های مالیاتی (تا 500 میلیارد تومان) که در بند س تبصره 6 بودجه سال 1403 آمده بود،گفت: شرکت هایی که قصد سرمایه گذاری میکنند بر حسب محاسبات و معافیت های مالیاتی که در قانون پیش بینی شده، محاسبات خود را انجام می دهند. ما نمی توانیم با یک تصمیم یکباره این محاسبات را بر هم بزنیم. همانطور که دیدید، یکی از دلایل ریزش بورس همین بند س تبصره 6 بود که معافیت ها یکباره لغو شد. این بند توسط نمایندگان مجلس در بودجه گنجانده شده بود که توسط خود آنها نیز لغو شد.

 

وی ادامه داد: ما از ابتدای روی منابع بند س تبصره 6 حساب نکرده بودیم و این تصمیم از بتدا اشتباه بوده است. همچنین منابعی که روی آن حساب کردیم سایر منابع مالیاتی است که در گذشته وجود داشته است. ما اقداماتی یکباره که نظم و ذهنیت سرمایه گذاران رو برهم بزند، نمی‌پذیریم و خرسندیم که نمایندگان این بند را اصلاح کردند. توجه کنید که ما روی منابع مالی این مصوبه حساب نکرده ایم و جزو منابع ما نبود که حالا بگوییم آن را از دست داده ایم.

 

قیمت فروش نفت ایران بیش از پیش بینی بودجه شد

منظور در پاسخ به سوالی مبنی بر سهم نفت در بودجه گفت: با توجه به میزان صادرات نفتی که پیش بینی کردیم، سهم دولت از صادرات نفت حدود 580 هزار میلیارد تومان پیش بینی کرده ایم و فکر میکنیم صادرات نفت بتواند پاسخگوی نیاز های کشور باشد.


البته ما امسال سهم نفت در بودجه را به شدت کاهش داده ایم و سهم نفت حدود 20 درصد بودجه است.


وی ادامه داد: این نکته را باید متذکر شوم که هر بشکه نفت هم اکنون بیش از 71 دلار قیمت داشته که بیش از پیش بینی اولیه قیمت نفت در بودجه سال 1403 است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار