تخت روانچی‏: عمان یک همسایه قابل اعتماد و یک شریک اساسی است کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل: حملات آمریکا در کارائیب غیرقانونی است آمریکا به دنبال حملات هوایی به داخل خاک ونزوئلا طرح ترامپ برای ساخت یک سالن رقص جدید در کاخ سفید یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ شهادت یک جوان فلسطینی در رام‌الله هشدار سازمان ملل درباره خطر گسترش جنگ در سودان/ هیچ منطقه‌ای امن نیست فرد شماره ۲ تحریک طالبان پاکستان کشته شد واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای دیدار مقام ارشد انصارلله با تخت روانچی پاسخ جنبش انصارالله به تهدید اسرائیل کاتس: «اجازه نمی‌دهیم جنایتکار ما را تهدید کند» رایزنی تخت روانچی با وزیر خارجه عمان واکنش تهدیدآمیز مسکو به احیای آزمایش‌های اتمی آمریکا شی: درباره مسائل تجاری با آمریکا به اتفاق‌نظر رسیدیم مدودف: «پوزیدون» یک سلاح آخرالزمانی است طرح خاموش آنکارا برای تسلط بر آسیای میانه

مالدیو ورود اسرائیلی‌ها را ممنوع کرد

سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که دولت مالدیو به دلیل جنگ علیه غزه ورود دارندگان گذرنامه اسرائیل به این کشور را ممنوع کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۹ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 02
کد خبر: ۲۴۳۷۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ دولت مالدیو اعلام کرد که از ورود دارندگان گذرنامه رژیم صهیونیستی به این کشور جلوگیری می‌کند. این تصمیم پس از افزایش خشم عمومی در این کشور از جنایات رژیم صهیونیستی در تجاوز به نوار غزه از هفتم اکتبر گذشته تاکنون اتخاذ شده است.

روزنامه «سان» در این باره به نقل از «علی احسان» وزیر کشور مالدیو اعلام کرد هیأت وزیران این کشور، با انجام اصلاحات لازم تصمیم گرفت از ورود دارندگان گذرنامه رژیم صهیونیستی در سریع‌ترین زمان ممکن جلوگیری کند.

وی افزود: این تصمیم در نشست امروز هیأت وزیران اتخاذ شد و با توجه به فوری بودن تصمیم مذکور، هیأت وزیران اقدام به تشکیل هیأتی برای پیگیری آن کرده است که وزیر کشور، دادستان کل و وزرای اقتصاد، گردشگری و امور خارجه در آن عضویت دارند.

هیأت وزیران مالدیو، همچنین یک فرستاده ویژه برای رئیس جمهور این کشور با هدف بررسی کمک به فلسطین و جمع آوری اموال در این زمینه از طریق آژانس امدارسانی و کاریابی آوارگان فلسطین (آنروا) تعیین کرده است.

از سوی دیگر، قرار است یک راهپیمایی گسترده تحت عنوان (حمایت و همدردی مالدیو با فلسطین) برگزار شود و دولت مالدیو برای تسریع در حل مسأله فلسطین با سایر کشور‌های اسلامی رایزنی کند.

اقدام دولت مالدیو در ممنوع کردن ورود صهیونیست‌ها به این کشور پس از آن صورت می‌گیرد که هفته گذشته «احمد نسیم» نماینده حزب دمکرات مالدیو پیشنهادی را برای اصلاح قانون مهاجرت به این کشور با هدف جلوگیری از ورود صهیونیست به این کشور ارائه کرد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار