کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل توسط ارتش لبنان گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا؛ اهداف پوتین در اوکراین همچنان پابرجاست تشدید شکاف در دولت مستعفی یمن؛ وزرا در عدن به شورای انتقالی جنوب پیوستند تردید‌ها درباره همراهی ترامپ با ماجراجویی جدید نتانیاهو علیه ایران سناتور آمریکایی: احتمال کمی برای خلع سلاح حماس وجود دارد رایزنی وزیران خارجه ایران و پاکستان درباره آخرین تحولات منطقه حمله عربستان به مناطق مرزی یمن نماینده حزب‌الله: در قاموس ما جایی برای تسلیم شدن نیست/ حق دفاع مشروع از خود را داریم روسیه، مذاکره مستقیم با اوکراین را رد کرد سازمان ملل: داعش در افغانستان ۲۰۰۰ نیرو دارد وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد

مالدیو ورود اسرائیلی‌ها را ممنوع کرد

سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که دولت مالدیو به دلیل جنگ علیه غزه ورود دارندگان گذرنامه اسرائیل به این کشور را ممنوع کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۹ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 02
کد خبر: ۲۴۳۷۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ دولت مالدیو اعلام کرد که از ورود دارندگان گذرنامه رژیم صهیونیستی به این کشور جلوگیری می‌کند. این تصمیم پس از افزایش خشم عمومی در این کشور از جنایات رژیم صهیونیستی در تجاوز به نوار غزه از هفتم اکتبر گذشته تاکنون اتخاذ شده است.

روزنامه «سان» در این باره به نقل از «علی احسان» وزیر کشور مالدیو اعلام کرد هیأت وزیران این کشور، با انجام اصلاحات لازم تصمیم گرفت از ورود دارندگان گذرنامه رژیم صهیونیستی در سریع‌ترین زمان ممکن جلوگیری کند.

وی افزود: این تصمیم در نشست امروز هیأت وزیران اتخاذ شد و با توجه به فوری بودن تصمیم مذکور، هیأت وزیران اقدام به تشکیل هیأتی برای پیگیری آن کرده است که وزیر کشور، دادستان کل و وزرای اقتصاد، گردشگری و امور خارجه در آن عضویت دارند.

هیأت وزیران مالدیو، همچنین یک فرستاده ویژه برای رئیس جمهور این کشور با هدف بررسی کمک به فلسطین و جمع آوری اموال در این زمینه از طریق آژانس امدارسانی و کاریابی آوارگان فلسطین (آنروا) تعیین کرده است.

از سوی دیگر، قرار است یک راهپیمایی گسترده تحت عنوان (حمایت و همدردی مالدیو با فلسطین) برگزار شود و دولت مالدیو برای تسریع در حل مسأله فلسطین با سایر کشور‌های اسلامی رایزنی کند.

اقدام دولت مالدیو در ممنوع کردن ورود صهیونیست‌ها به این کشور پس از آن صورت می‌گیرد که هفته گذشته «احمد نسیم» نماینده حزب دمکرات مالدیو پیشنهادی را برای اصلاح قانون مهاجرت به این کشور با هدف جلوگیری از ورود صهیونیست به این کشور ارائه کرد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار