بازگشت تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران/ اروپا فشار می‌آورد، آمریکا مذاکره می‌خواهد عراقچی: رد دیپلماسی از سوی آمریکا و سه کشور اروپایی اقدامی عمدی بود عربستان: تنها راهکار حل و فصل برنامه هسته‌ای ایران دیپلماسی است شکست برنامه پهپادی پنتاگون در تقابل با چین صدور حکم بازداشت غیابی برای «بشار اسد» از سوی قاضی سوری مسکو: اسنپ‌بک فاقد اعتبار و قطعنامه ۲۲۳۱ همچنان معتبر است دست رد رئیس جمهوری آرژانتین به سینه نتانیاهو بیانیه حماس به مناسب سالروز شهادت سیدحسن نصرالله مصر: هرگز شریک نکبتی جدید برای فلسطین نخواهیم شد عراقچی: کشور‌های غربی با فعال‌سازی اسنپ‌بک به دنبال امتیازگیری هستند لاوروف: ایران قصد نقض پیمان ان‌پی‌تی را ندارد اتهام زنی وزیر خارجه آلمان علیه برنامه هسته‌ای ایران در سازمان ملل وزارت دفاع روسیه از تصرف ۳ شهرک دیگر خبر داد؛ سرنگونی ۱۳۱ پهپاد اوکراین هشدار مجدد عراقچی نسبت به پیامد‌های فعال‌سازی مکانیزم ماشه

دیدار علی باقری با سید حسن نصر‌الله

سرپرست وزارت امور خارجه ایران شب گذشته با دبیرکل حزب الله لبنان دیدار و در خصوص آخرین تحولات سیاسی و امنیتی منطقه رایزنی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۵ - ۱۵ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 04
کد خبر: ۲۴۳۸۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، علی باقری کنی، سرپرست وزارت امور خارجه ایران در سفر روز گذشته خود به لبنان با سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب الله لبنان دیدار و گفتگو کرد.

 

به گزارش المنار در این دیدار آخرین تحولات سیاسی و امنیتی در منطقه به ویژه در دو جبهه غزه و لبنان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 

در این دیدار سید حسن نصرالله ضمن ابراز تسلیت مجدد به مناسبت شهادت آیت الله رئیسی و هیئت همراه وی ، از رهبری ، دولت و ملت ایران به خاطر ایستادن در کنار ملت‌های منطقه و جنبش‌های مقاومت و مواضع قاطع و محکم آن با وجود همه تحریم‌ها و تهدید‌ها، تقدیر و تشکر کرد.

 

باقری روز گذشته در نخستین سفر منطقه خود وارد بیروت شد و با نخست وزیر، وزیر خارجه، رئیس پارلمان و مقامات گروه‌های مقاومت دیدار و رایزنی کرد.

 

باقری روز گذشته در نشست مشترک با عبدالله بوحبیب، وزیر خارجه لبنان گفت: هدف اصلی من از این سفر ابراز تشکر از مردم عزیز لبنان و دولت و بقیه دستگاه‌ها و مراجع این کشور است که به مناسبت شهادت رئیس جمهور و وزیر خارجه ایران با دولت و ملت ایران همدردی کردند و با پیام خودشان و حضورشان در مراسم برای ملت ایران، تسلی بخشی را فراهم کردند.

 

وی گفت:ما همواره در مقاطع مختلف و تحولات گوناگون رایزنی و مشورت با مسئولان لبنان را در دستورکار داشته‌ایم. ثبات، آرامش و پیشرفت لبنان هدف ایران است و تلاش ایران برای آرامش مردم لبنان همواره در دستورکار بوده و است.

 

باقری افزود: روابط متین و مستحکم دو کشور شاخص محوری برای منطقه است، همانطور که مقاومت اسلامی در لبنان لنگرگاه ثبات و آرامش در منطقه است./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار