آغاز خروج نظامیان ارتش ایالات متحده آمریکا از بزرگترین پایگاه خود در سوریه تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و ویتکاف جزئیات نامه یک مقام ارشد حماس به عراقچی احتمال حضور گروسی در سومین دور مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان در ارتباط با آخرین وضعیت مذاکرات تهران ـ واشنگتن رایزنی السودانی و فرستاده آمریکا به سوریه درباره تحولات منطقه هشدار امنیتی سفارت آمریکا در مکزیک عراقچی به ترامپ: کنجکاوید بدانید چرا تسلیم نمی‌شویم؟ چون ما «ایرانی» هستیم عمان: خوشحالیم که مذاکرات ایران و آمریکا روز پنجشنبه برگزار می‌شود منابع پاکستانی: ۸۰ تروریست در حملات به افغانستان کشته شدند عراقچی: توافقی بهتر از برجام امکان‌پذیر است آکسیوس: مذاکرات ایران و آمریکا با یک شرط جمعه برگزار می‌شود العربی الجدید: برخی گروه‌های عراقی برای حمایت نظامی از ایران در صورت جنگ آماده شده‌اند عراقچی از مذاکرات با آمریکا در روز پنجشنبه در ژنو خبر داد عراق: در حال پیگیری بازگرداندن زندانیان داعش به کشور‌های خودشان هستیم/ تروریست‌هایی که به عراق منتقل شده‌اند، به بیش از ۶۷ کشور مختلف تعلق دارند

دیدار و گفتگوی باقری با وزیر امور خارجه ترکیه در حاشیه نشست دی-هشت

سرپرست وزارت امور خارجه جمهوری‌اسلامی ایران در ادامه برنامه‌های سفر به استانبول و در حاشیه نشست فوق العاده شورای وزیران امور خارجه سازمان همکاری اقتصادی هشت کشور در حال توسعه (دی-هشت) در خصوص وضعیت غزه با هاکان فیدان وزیر امور خارجه ترکیه دیدار و گفتگو کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۵ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 08
کد خبر: ۲۴۴۳۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی باقری با قدردانی از ابتکار ارزشمند ترکیه در برگزاری نشست استانبول، حضور هیات ایرانی را نشانگر اهتمام ویژه به مساله فلسطین و همچنین نقش و موضع ترکیه عنوان کرد.

وی با اشاره به اهتمام ویژه رئیس‌جمهور و وزیر خارجه شهید به توسعه و تعمیق روابط دو کشور، بر اراده جدی کشورمان برای توسعه بیش از پیش روابط رو به پیشرفت دو کشور و پیگیری اجرایی شدن توافقات صورت گرفته بین سران ایران و ترکیه به خصوص در ابعاد اقتصادی و تجاری تاکید کرد.

سرپرست دستگاه دیپلماسی خاطر نشان کرد: تقویت پیوند‌های بیشتر در روابط ایران و ترکیه، نه تنها به نفع دو کشور، بلکه در جهت پایداری ثبات منطقه‌ای است، به خصوص که ما با دشمن مشترکی مثل رژیم صهیونیستی مواجه هستیم.

باقری همچنین با اشاره به اهمیت و حساسیت روند تحولات فلسطین و تشدید جنایات صهیونیست‌ها تصریح کرد: ما کشور‌های اسلامی باید رایزنی‌های نزدیک تری برای حمایت‌های سیاسی و حقوقی از مردم فلسطین داشته باشیم.

هاکان فیدان وزیر امور خارجه ترکیه نیز در این دیدار با قدردانی از شرکت سرپرست وزارت امور خارجه کشورمان در نشست استانبول در این دوره حساس و فوق العاده بعد از شهادت سرنشینان پرواز اردیبهشت، تاکید کرد در خصوص این ابتکار و برگزاری نشست استانبول با دوست عزیزم دکتر امیرعبداللهیان گفتگو و مشورت کرده بودیم.

وی از رویکرد جمهوری اسلامی ایران در حمایت از مردم فلسطین و حضور فعال در عرصه‌های سیاسی و منطقه‌ای تمجید کرد و از توسعه و تقویت سازوکار‌های همکاری‌های منطقه‌ای استقبال نمود.

وزیر خارجه ترکیه همچنین با اشاره به ابعاد متنوع و متعدد روابط مهم آنکارا و تهران، بر تداوم و تقویت همکاری‌ها در عرصه‌های اقتصادی و انرژی و همچنین مبارزه با تروریسم در چارچوب توافقات خوب صورت گرفته در سفر‌های روسای جمهور دو کشور تاکید کرد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار