ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

در این اوقات هرگز نباید مسواک بزنید

بنابه گفته برخی از دندانپزشکان، گاهی‌اوقات مسواک زدن ضررش بیشتر از مسواک نزدن است. در واقع در سه موقعیت هرگز نباید مسواک بزنید.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۰ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 10
کد خبر: ۲۴۴۸۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ از اهمیت استفاده از مسواک و حفظ بهداشت دهان و دندان بار‌ها شنیده‌ایم و اینکه حداقل باید دو بار در روز دندان‌هایمان را مسواک زده و خوب بشوییم. بهداشت دهان جلوی تجمع میکروب در دهان، فساد دندان، بیماری لثوی و بدبوشدن نفس را می‌گیرد.

دکتر شادی منوچهری، دانش‌آموخته مدرسه پزشکی و دنداپزشکی لندن، می‌گوید سه موقعیت است که نباید دندان‌هایتان را مسواک بزنید چراکه آنها صدمه می‌بینند.

موقعیت شماره ۱: پس از استفراغ

برخی از افراد وقتی به‌دلیلی دچار تهوع و سپس استفراغ می‌شوند، نمی‌توانند بوی بد دهان‌شان بعد از استفراغ را تحمل کنند و وقتی حال‌شان کمی بهتر شد، دهان و دندان‌هایشان را با مسواک تمیز می‌کنند. اما محتویات معده که به‌صورت استفراغ از دهان خارج می‌شود، به‌شدت اسیدی است و دندان‌ها هم از مواد معدنی تشکیل شده‌اند. در این حالت به‌محض استفاده از برس مسواک روی دندان‌ها، مینای دندان ساییده شده و از بین می‌رود و دندان‌هایتان شکننده می‌شوند. پس از استفراغ حداقل نیم تا یک ساعت باید صبر کنید یا دهان‌تان را با آب معمولی یا دهانشویه تمیز کنید.

موقعیت شماره۲: بلافاصله پس از نوشیدن قهوه

قهوه هم نوشیدنی کاملا اسیدی است، به‌ویژه اگر همراه با شیر و شکر مصرف شود. پس از نوشیدن قهوه اگر فورا مسواک بزنید، باز هم مینای دندان‌هایتان را از بین می‌برید. در این حالت هم نیم تا یک ساعت باید صبر کنید.

موقعیت شماره ۳: پس از صرف صبحانه

معمولا هنگام صبحانه ما نوشیدنی‌های کافئین‌دار مانند قهوه و چای می‌نوشیم؛ بنابراین بلافاصله پس از صبحانه مسواک نزنید تا مینای دندان‌تان از بین نرود.

البته صبح‌ها پیش از صرف صبحانه بهترین زمان مسواک زدن است. درواقع صبح‌ها دهان‌مان پر از باکتری است و بهتر است پیش از خوردن صبحانه، دهان‌مان را از باکتری‌ها تمیز کنیم. / خبرآنلاین

مطالب مرتبط
ارسال نظر