️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد

پزشکیان: برای رونق گردشگری تلاش می‌کنیم

پزشکیان: برای رونق گردشگری تلاش می‌کنیم نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: با بستن مرزها کار به جایی نخواهد رسید، تلاش می‌کنیم گردشگری و تجارت ایران رونق بگیرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۴ - ۱۳ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 03
کد خبر: ۲۴۸۱۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود پزشکیان که به ارومیه سفر کرده است، بعد از ظهر چهارشنبه - ۱۳ تیر- در جمع گروه‌های مختلف مردمی از سراسر استان آذربایجان غربی در خانه جوان در ارومیه ، اظهار داشت: شهیدان متعلق به همه مردم ایران هستند، مردم ایران انقلابی‌اند، من از این همه شور و شوق‌ و استقبال و اظهار و محبت مردم سپاسگزارم.

 پزشکیان گفت: من فرزند این آب و خاکم و از محله عرب‌باغی و محلات قدیمی این شهرک هستم، این شهر و کوچه‌ها و محلاتش برای من سرشار از خاطره است؛ مطمین باشید به عنوان فرزند آذربایجان هیچ‌وقت به شما دروغ نخواهم گفت و همیشه با شما مردم صادق خواهم بود.

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: برخی در این کشور یک جور حرف می زنند، اما جور دیگر عمل می‌کنند، ولی ما ثابت خواهیم کرد که صاف و ساده و صادق هستیم؛ ما صدای محرومان و بیصدایان خواهیم بود؛ نوکر مردم خودمان خواهیم بود.

وی با تشکر از نیروی انتظامی و سپاه و نیروهای امنیتی کشور، تصریح کرد: تلاش خواهیم کرد گردشگری و تجارت ایران رونق بیگرد، با بستن مرزها کار به جایی نخواهد رسید.

 
پزشکیان گفت: افرادی که یک اداره را مدیریت نکردند حالا می‌خواهند بیایند مملکت اداره کنند، آنها مدعی اند ما با مردم نیستیم در حالی که ما نوکر مردمیم و در کنار آنان هستیم و همیشه با مردم بودیم.

نامزد چهادهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: رسول خدا (ص) وقتی مکه را فتح کرد سخنرانی کرد و پیام‌های بسیاری داشتند و یکی از پیامها این بود «همه انسانها باهم مثل برادرند...»، عرب و عجم هیچ‌برتری به جز تقوا بر هم‌ ندارند، از ترک‌ و کرد و عرب و ... در ایران همه باهم برادریم.

پزشکیان بیان کرد: مسائل و مشکلات شغلی، صنفی و بیمه کارگران، بازنشستگان و معلمان را پیگیری می کنیم.

وی در میان تشویق حاضران در سالن گفت: «بژی کرد و بژی آذربایجان/ زنده باد آذربایجان، زنده باد ایران با همه همه اقوام و مذاهب ایران، ایران متحد و یک صدا./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار