اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟

قالیباف: شعار من در این انتخابات «خدمت و پیشرفت» است

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه شهرهای موشکی در زیرزمین یکی از شاهکارهای فنی‌مهندسی و مدیریتی بود که در آن دوره اتفاق افتاد، گفت: بنده معتقد به تحول هستم و در هر مسئولیتی که بودم این نگاه حکم فرما بود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۵ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 10
کد خبر: ۲۴۴۷۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدباقر قالیباف نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری عصر امروز دوشنبه (21 خرداد) در برنامه صف اول که با تاخیر بر روی آنتن رفت، اظهار داشت: امروز مردم یک شناخت نسبی از بنده دارند و سعی کردم در هر جایگاه و خدمتی بودم با مردم در ارتباط باشم مثلا در نیروی انتظامی و شهرداری این رویه اتفاق افتاد؛ مثلا مدت کار بنده در شهرداری 12 سال بود که این مدت در سابقه شهرداری تهران بی سابقه بود.

وی با بیان اینکه شهرهای موشکی در زیرزمین یکی از شاهکارهای فنی‌مهندسی و مدیریتی بود که در آن دوره اتفاق افتاد، افزود: بنده معتقد به تحول هستم و در هر مسئولیتی که بودم این نگاه حکم فرما بود؛ مثلاً در زمانی که در نیروی هوایی سپاه حضور داشتم نگاه بنده به این نیرو تحولی بود و در آن زمان از دانش و علم دانشگاه ها را در آن جا استفاده کردم که نتیجه آن امروز جزو 5 قدرت برتر موشکی شدیم. یا در ایجاد شهرهای زیر زمینی موشک ها که کار سختی بود در زمان بنده اتفاق افتاد که نتیجه آن را در عملیات وعده صادق مشاهده کردیم که از تک تک نقاط کشور از جنوب تا شمال موشک هایی شلیک شد که این توسعه تا به امروز توسط افراد دیگر ادامه پیدا کرده است.

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به حضور در نیروز انتظامی، گفت: تحول را می توان در این نیرو مشاهده کرد. در زمانی که حضور داشتنم توانستم  پلیس را ساماندهی کنم تا راحت در دسترس مردم قرار بگیرد و همچنین نظارت بر پلیس اتفاق افتاد که این باعث کارآمدی نیروی انتظامی کشور شد.

46قالیباف با اشاره به حضور 12 ساله در شهرداری تهران، تصریح کرد: قریب به نصف زیرساخت های شهر تهران در این 12 سال حضور بنده اتفاق افتاد به اندازه مجموع زیر ساخت های ایجاد شده در سال های گذشته بوده است./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار