پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز

مصرف برق کشور از مرز ٧٠ هزار مگاوات عبور کرد

مصرف برق کشور از مرز ٧٠ هزار مگاوات عبور کرد  مدیرعامل شرکت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) گفت: با صعودی شدن تقاضای مصرف برق کشور که نسبت به سال گذشته سریع تر آغازشده است، میزان مصرف برق کشور روز چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ از مرز ٧٠ هزار مگاوات گذشت.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۴ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 12
کد خبر: ۲۴۵۲۱۱

به گزارش راهبرد معاصر از شرکت مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر)، مصطفی رجبی مشهدی افزود: میزان مصرف برق در سال گذشته در روز چهارشنبه ٢٣ خرداد ۱۴۰۲ ٦٦ هزار و ٦٤ مگاوات بود که از افزایش بیش از هشت درصدی مصرف حکایت دارد.

وی با بیان اینکه با ورود موج گرما و ورود وسایل سرمایشی به مدار که موجب افزایش مصرف زیادی شده وزارت نیرو به منظور مصرف بهینه برق مشوق هایی را در نظر گرفته که علاوه بر پاداش صرفه جویی که سال گذشته به مشترکانی که در حد الگو مصرف می کردند پرداخت می شد، مشوق دیگری نیز به نام پویش با انرژی تدارک دیده که برای ترغیب هرچه بیشتر مشترکان به مصرف بهینه برق در نظر گرفته تا به این وسیله مردم علاوه بر این که از جوایز ارزنده و نفیس این پویش از قبیل خودرو، لوازم خانگی و لوازم دیجیتال بهره مند می شوند، نقش موثری در کمک به تامین برق پایدار در طول تابستان گرم امسال ایفا کنند.

سخنگوی صنعت برق به همه مشترکان توصیه کرد: با انجام راهکارهای ساده همچون نصب سایه بان بر روی کولرهای آبی و استفاده از دور کند کولرها در مناطق عادی و تنظیم دمای وسایل سرمایشی بر روی ٢٤ درجه در مناطق گرمسیر، مصرف خود را مدیریت کرده و از دریافت قبوض سنگین با مبالغ بالا جلو گیری کنند.

رجبی مشهدی گفت: امسال خاموشی نخواهیم داشت و تلاش می شود با اجرای پویش با انرژی مشارکت مردم افزایش یابد.

وی ادامه داد: مشترکان با شرکت در این پویش علاوه برپداش های سال گذشته از جوایز ارزنده برخودار می شود و پیش بینی می شود ۱۰ درصد در مصرف کاهش داشته باشیم./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار