آخرین وضعیت تعطیلی شنبه‌ها-راهبرد معاصر
عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور از سمت خود کنار رفت؟ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند عملیات مشترک مرزبانان ایران و عراق در مقابله با سلاح‌های غیرمجاز

آخرین وضعیت تعطیلی شنبه‌ها

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس آخرین وضعیت لایحه اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری (کاهش ساعت کاری کارکنان دولت و افزایش تعطیلات پایان هفته) را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۸ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 13
کد خبر: ۲۴۵۲۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام علیرضا سلیمی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره آخرین وضعیت اصلاح ماده 87 قانون مدیریت خدمات کشوری کاهش ساعت کاری کارکنان و افزایش تعطیلات پایان هفته، گفت: این لایحه پس از ارائه از سوی دولت به مجلس، طبق آیین‌نامه داخلی مجلس فرآیند قانونی برای تصویب را سپری کرد و در جلسه علنی به تصویب نمایندگان رسیده است.

 

 
وی در این باره گفت: طبق این لایحه دولت خواستار کاهش ساعت کاری کارکنان دولت و افزایش تعطیلات پایان هفته به 2 روز شده بود که نمایندگان در مصوبه خود با کاهش ساعت کاری کارکنان موافقت و شنبه‌ها را به عنوان روز تعطیل انتخاب کردند که در نتیجه با این مصوبه جمعه‌ها و شنبه‌ها تعطیل می‌شود.

 

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس با بیان اینکه این مصوبه مجلس مورد ایراد هیات نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام قرار گرفته است ، اظهار کرد: بر اساس فرآیند قانونی در این صورت لایحه به مجلس برگردانده می‌شود و به کمیسیون مربوطه ارجاع و ارزیابی می‌شود. پس از بررسی و تصویب در کمیسیون تخصصی هم به صحن علنی مجلس ارائه و بررسی و رأی‌گیری می‌شود.

 

وی بیان کرد: با توجه به اینکه هنوز کمیسیون‌های تخصصی مجلس شکل نگرفته است، به محض تشکیل کمیسیون اجتماعی ایرادات هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره لایحه مذکور به کمیسیون اجتماعی به عنوان کمیسیون تخصصی ارجاع می‌شود تا مورد رسیدگی قرار گیرد./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده