آیت‌الله عبدخدایی درگذشت عراقچی: مسائل منطقه ایجاب می‌کند تا با ترکیه مشورت نزدیک داشته باشیم دستیار رهبری: دشمن آرزوهای واهی برای تقابل با موقعیت راهبردی ایران دارد دولت پیگیر وضعیت زنان بازداشت شده در اعتراضات واکنش قالیباف به اقدام سیاسی اروپا علیه سپاه تبعات تروریستی اعلام‌کردن سپاه مستقیماً متوجه اروپا است اسامی و مشخصات کلیه جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست

مردم ‌در پای صندوق‌های رأی پاسخ‌ بدخواهان نظام را می‌دهند

وزیر اطلاعات گفت: انتخابات پرشکوهی را در تیرماه شاهد خواهیم بود تا مردم کشورمان بار دیگر با حضور پرشور در پای صندوق‌های رأی پاسخی دندان‌شکن به دشمنان و بدخواهان نظام بدهند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۸ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 13
کد خبر: ۲۴۵۲۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  حجت‌الاسلام سید اسماعیل خطیب عصر پنجشنبه در یادواره شهدای اطلاعات در اردبیل اظهار داشت: انتخابات پرشکوهی را در تیرماه شاهد خواهیم بود تا مردم کشورمان بار دیگر با حضور پرشور در پای صندوق‌های رأی پاسخی دندان‌شکن به دشمنان و بدخواهان نظام بدهند.

 

وی تصریح کرد: روح شهدا زمانی از ما شاد خواهد شد که همواره حضور در صحنه را به عنوان پشتیبانی از نظام مد نظر قرار دهیم و پیرو خط ولایت باشیم.

 

وزیر اطلاعات به حادثه تلخ سقوط بالگرد و شهادت رییس جمهور و همراهانش اشاره کرد و گفت: هر چند این حادثه تلخ و ناگوار بود اما ثابت کرد که رهروان مسیر خدمت لحظه‌ای از آرمان بلند خود دست نمی‌کشند و در سخت‌ترین شرایط نیز همراه و همسو با مردم هستند.

 

خطیب افزود: مردم ایران در انتخابات پیش رو رییس جمهوری را از جنس خدمت و در تراز آیت‌الله رییسی برگزیده و به ادامه مسیر خدمت بی‌منت دولت آیت‌الله رییسی، دولت سیزدهم و تداوم آن رأی خواهند داد.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: قطعا جریان انقلاب با چنین شهادت‌طلبی مستحکم‌تر شده و بار دیگر زمینه انسجام و اتحاد بیشتر ملی فراهم می‌آید.

 

وزیر اطلاعات خواسته مقام معظم رهبری را ارتقای مشارکت مردم و رأی به ادامه مسیر خدمت اعلام کرد و ادامه داد: مردم ما آگاهانه و با بصیرت به ادامه این مسیر توجهی جدی کرده و سعی آنها بر این خواهد بود تا دولت آینده نیز همچون دولت سیزدهم در مسیر خدمت و تلاش مجاهدانه گام برداشته و زمینه عزت این ملت را در عرصه‌های مختلف فراهم کند./ تسنیم

ارسال نظر