درگیری خونین در آستانه دیدار لاتزیو و رئال سوسیداد با ۹ زخمی و یک نیمه‌جان! ساکت الهامی نقره‌داغ شد /  ۵ ماه محرومیت و ۵۰۰ میلیون جریمه نقدی خواب انسان تا اوایل دوران معاصر «دو مرحله‌ای» بود نتیجه تحقیقات؛ سرعت رشد جسمی مردان در قرن گذشته دو برابر زنان بوده است تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های امروز پنجشنبه ۴ بهمن ۱۴۰۳ تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی پنجشنبه ۴ بهمن ۱۴۰۳ جدایی بازیکن عراقی از استقلال خوزستان رسانه ترکیه‌ای: کارتال با پرسپولیس توافق کرد ساکت الهامی استعفا کرد شوک بزرگ به پرسپولیس / بازیکن ازبک دیدار با تراکتور و الهلال را از دست داد جزئیات سقوط هواپیمای نظامی در کبودراهنگ: ۲ خلبان هواپیمای دچار صدمه جزئی شدند آتش سوزی گسترده در بیمارستان «مفتح» ورامین پرسپولیس با سرمربی ترک به توافق نهایی رسید / پیشنهاد ۲۰۰ میلیارد تومانی العربیه: حماس برای اولین‌بار پس از ترور السنوار جانشین او در غزه را معرفی کرد تست موفق آمیز جدیدترین تسلیحات و موشک‌ها در رزمایش ارتش

ورزش عصرگاهی، بهترین روش کنترل قندخون

یک مطالعه جدید نشان می دهد افرادی که سعی می کنند سطح قند خون خود را کنترل کنند، ممکن است با ورزش در عصر به بهترین نتیجه برسند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۹ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 18
کد خبر: ۲۴۵۸۴۶

به گزارش راهبرد معاصر. به نظر می‌رسد تمرین بین ساعت ۶ بعد از ظهر تا نیمه شب در کنترل سطح قند خون در طول روز بهترین فایده را دارد.

 

به گفته محققان، این به ویژه در مورد افرادی که دارای نوعی اختلال در تنظیم قند خون مرتبط با دیابت هستند، صادق است.

 

«جاناتان رویز»، محقق ارشد و استاد فعالیت بدنی و سلامت در دانشگاه گرانادا در اسپانیا، گفت: «نتایج نشان می‌دهد که پزشکان باید زمان بهینه روز را برای افزایش اثربخشی برنامه‌های ورزشی و فعالیت بدنی که تجویز می‌کنند، در نظر بگیرند.»

 

برای این مطالعه، محققان ۱۸۶ بزرگسال دارای اضافه وزن و چاق را انتخاب کردند و فعالیت و سطح گلوکز خون آنها را به مدت دو هفته با استفاده از دستگاه‌های پوشیدنی ردیابی کردند.

 

افراد بر اساس زمانی که بیش از ۵۰ درصد از فعالیت بدنی متوسط تا شدید روزانه شأن را انجام می‌دادند دسته بندی شدند؛ «صبح» از ۶ صبح تا ظهر، «بعد از ظهر» از ظهر تا ۶ بعد از ظهر و "عصر" از ساعت ۶ بعد از ظهر تا نیمه شب.

 

برخی از آنها در صورتی که هیچ بازه زمانی مشخصی برای انجام بیش از نیمی از تمرین روزانه شأن نداشتند، به عنوان "مختلط" دسته بندی شدند، و برخی دیگر در صورتی که ورزش متوسط تا شدید انجام نمی‌دادند، به عنوان "غیرفعال" مشخص شدند.

 

نتایج نشان می‌دهد افرادی که عصرها ورزش می‌کردند، به احتمال زیاد سطح کل قند خون پایین‌تری داشتند، به‌ویژه اگر در تنظیم گلوکز اختلالی داشتند. این الگو برای مردان و زنان یکسان بود.

 

از آنجایی که زمینه به سمت تجویز تمرینات فردی برای بیماری‌های مزمن مختلف پیش می‌رود، این مطالعه اکنون بینش‌های بیشتری را فراتر از اینکه به بیماران گفته شود «بیشتر حرکت کنند» ارائه می‌کند، اما در عوض هر چه بیشتر حرکت کنند و در صورت امکان، تحرک در عصر را در اولویت قرار دهند تنظیم گلوکز بهتر است./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار