آخرین جزییات از تیراندازی به دو نیروی گارد ملی آمریکا/ کاخ سفید موقتا تعطیل شد انتقاد عراقچی از اقدامات تروئیکای اروپایی در دیدار با همتای فرانسوی تیراندازی به ۲ عضو گارد ملی آمریکا در واشنگتن فرانسه: درباره موضوع هسته‌ای ایران به راه‌حل دیپلماتیک پایبندیم ارتش اسرائیل: عملیات نظامی در شمال کرانه باختری آغاز شده است وزارت دفاع عراق منشأ صدای هواپیما‌های جنگی در مرز با ایران را اعلام کرد پاپ لئو چهاردهم به ترکیه می‌رود ادعای اوکراین درباره هدف قرار دادن تأسیسات دفاعی روسیه عراقچی: پیگیری پرداخت غرامت به قربانیان شیمیایی سردشت در دستورکار ما قرار دارد  لاریجانی: برای برقراری صلح میان پاکستان با هند و افغانستان، حاضر هستیم یک «کارت سفید» به پاکستانی‌ها بدهیم تا هر زمان نیاز بود، از آن استفاده کنند ریابکوف: روابط روسیه و آمریکا در اولین مراحل عادی‌سازی قرار دارد ترامپ: به توافق درباره اوکراین نزدیک شده‌ایم ضرب الاجل ۴۸ ساعته ونزوئلا به شرکت‌های هواپیمایی لاریجانی: به ملت شریف پاکستان سلام رهبر معظم انقلاب را ابلاغ می‌کنم/ ملت پاکستان در جنگ ظالمانه اسرائیل، مسئولیت‌شناسانه از ایران دفاع کردند جهاد اسلامی شهادت ۲ رزمنده سرایا القدس را تایید کرد

آمریکا نیروهای بیشتری به عربستان اعزام می‌کند

یک رسانه انگلیسی مدعی شد آمریکا قصد دارد چند هزار نیروی جدید به عربستان سعودی اعزام کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۶ - ۱۹ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 11
کد خبر: ۲۴۶۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  خبرگزاری انگلیسی رویترز روز جمعه به نقل از منابع آگاه در پنتاگون مدعی شد که آمریکا قصد دارد در واکنش به ماجرای حمله پهپادی ماه گذشته به تأسیسات نفتی شرکت سعودی آرامکو، هزاران نیرو را به عربستان سعودی اعزام کند.

 

وزارت دفاع آمریکا تاکنون درخواست خبرنگار رویترز برای اظهارنظر رسمی در این زمینه را رد کرده است و منابع آگاهی که با رویترز صحبت کرده‌اند، اطلاع دقیقی در مورد تعداد نظامیانی که قرار است به عربستان سعودی اعزام شوند در اختیار این خبرگزاری قرار نداده‌اند و تنها به گفتن اینکه «چند هزار نیرو» به منطقه اعزام خواهند شد، اکتفا کرده‌اند.

 

بامداد روز شنبه 23 شهریورماه دست‌کم 10 پهپاد تهاجمی یمنی به تأسیسات نفتی شرکت سعودی آرامکو حمله کردند و بر اثر این حمله تولید نفت عربستان به‌میزان 5.7 میلیون بشکه در روز کاهش یافت.

 

در پی این حمله غیرمنتظره که به افزایش بیش از 14درصدی بهای نفت در معاملات روز دوشنبه 26 شهریور در بازارهای جهانی منجر شد، دونالد ترامپ رئیس‌جمهور این کشور و تنی چند از مقامات آمریکایی در اظهارات خود تلاش کرده‌اند که ایران را عامل حمله به تأسیسات نفتی عربستان معرفی کنند و اوضاع را به‌گونه‌ای جلوه دهند که ایران تهدیدی برای بازار نفت و اقتصاد جهانی است.

 

در ادامه مقامات عربستان سعودی نیز تحت تأثیر القائات کارشناسان آمریکایی مدعی شدند که ایران عامل حمله به تأسیسات نفتی شرکت سعودی آرامکو بوده است. جمهوری اسلامی ایران بارها ادعاهای عربستان و آمریکا درباره دست داشتن در این حملات را به طور قاطع رد کرده است.

 

آمریکایی‌ها، سعودی‌ها و دیگر متحدان آنها تاکنون شواهد و مستندات قابل‌قبولی برای اثبات ادعای خود علیه ایران ارائه نکرده‌اند، اما همچنان در محافل سیاسی و رسانه‌ای خود انگشت اتهام را در ماجرای حمله به آرامکو، به سمت ایران نشانه می‌روند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار