انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟

میراحمدی: وزارت کشور برای برگزاری انتخابات آمادگی کامل دارد

میراحمدی: وزارت کشور برای برگزاری انتخابات آمادگی کامل دارد معاون امنیتی انتظامی وزیر کشور با اشاره به آمادگی وزارت کشور برای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: وزارت کشور برای برگزاری انتخابات امادگی کامل را دارد و انشاالله روز جمعه شاهد حضور گسترده مردم در انتخابات باشیم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۵ - ۰۵ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 25
کد خبر: ۲۴۶۹۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید مجید میراحمدی معاون امنیتی انتظامی وزیر کشور  با اشاره به اهمیت مشارکت در انتخابات گفت: رهبر معظم انقلاب امروز نکات مهمی را درباره مشارکت در انتخابات مطرح کردند که باید به صورت جدی مورد توجه همه قرار گیرد.


میراحمدی در ادامه با اشاره به آمادگی وزارت کشور برای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در روز جمعه ۸ تیر ماه تاکید کرد: وزارت کشور هم اکنون برای برگزاری انتخابات امادگی کامل را دارد و انشاالله روز جمعه شاهد حضور گسترده مردم در انتخابات باشیم.


میراحمدی در ادامه با اشاره به برداشت‌های ناقص و اشتباهی که از اظهارات وی شده، گفت: آنچه از مصاحبه اینجانب با شبکه دو رسانه ملی نقل شده برداشت ناقص و اشتباهی است، اینجانب درباره آمادگی کامل وزارت کشور برای برگزاری انتخابات سخن گفتم و تاکید کردم حتی برای دومرحله‌ای شدن انتخابات تعرفه‌ها توسط ستادبرگزاری انتخابات پیش بینی و توزیع شده است ولی از این سخن اینگونه برداشت و نقل شده که گفته‌ام انتخابات دومرحله‌ای خواهد بود! که این برداشت اشتباهی است.


وی اضافه کرد: تنها پیش‌بینی حقیر که بیان شد مشارکت خوب مردم درانتخابات پیش رو آن هم براساس نظرسنجی‌ها است که امیدواریم با توجه به حساسیت و آگاهی مردم نسبت به این انتخابات حساس این مشارکت گسترده را شاهد باشیم./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار