لاریجانی: امضای یادداشت تفاهم امنیتی میان ایران و عراق با هدف عدم فرصت به دیگران جهت برهم زدن امنیت دو کشور صورت گرفت ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت قطع سراسری برق در عراق اروپا: با اعمال فشار بر روسیه به جنگ اوکراین پایان خواهیم داد رایزنی لاریجانی با فؤاد حسین درباره پروژه‌های ریلی ایران و عراق ترامپ: حماس نمی‌تواند در غزه بماند ترامپ: ۸۰۰ نیروی گارد ملی به پایتخت آمریکا اعزام می‌کنم/ واشنگتن به دست باند‌های خشن افتاده غریب آبادی: معاون گروسی پس از مذاکره، تهران را ترک کرد / مقرر شد رایزنی‌ها ادامه یابد ترامپ: از پوتین خواهم خواست تا به جنگ پایان دهد لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند ایران و عراق تفاهم‌نامه امنیتی مشترک امضا کردند وزیر خارجه ارمنستان: طرح «مسیر ترامپ» تحت حاکمیت ایروان خواهد بود و بدون کنترل طرف ثالث فعالیت خواهد کرد واکنش عراقچی به احتمال سپرده شدن پرونده مذاکرات به دبیر شورای عالی امنیت ملی: فعلاً چنین برنامه‌ای در دستورکار نیست رئیس جمهور لبنان: طرح انحصار سلاح برگشت‌ناپذیر است استرالیا: کشور فلسطین را در سپتامبر به رسمیت می‌شناسیم، نیوزیلند: در حال بررسی موضوع هستیم

طرح جدید بایدن برای حمایت از اوکراین

بایدن طرح حضور پیمانکاران نظامی آمریکایی جهت تعمیر تسلیحات این کشور در خاک اوکراین و در بحبوحه جنگ با روسیه را مورد بررسی قرار می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۱ - ۰۶ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 26
کد خبر: ۲۴۷۱۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، چهار تن از مقامات آمریکایی عنوان کرده‌اند، دولت بایدن قصد دارد، ممنوعیت استقرار پیمانکاران نظامی در خاک اوکراین را لغو کند تا به ارتش این کشور در راستای حفظ و تعمیر سیستم‌های تسلیحاتی آمریکایی کمک کند. به گزارش سی‌ان‌ان، این تصمیم حاکی از تغییرات قابل توجه ایجاد شده در سیاست‌های دولت بایدن در قبال اوکراین است.

 

آن هم در شرایطی که آمریکا به دنبال راه‌هایی برای برتری پیدا کردن ارتش اوکراین در قبال روسیه است. چهار مقام آمریکایی که نخواسته‌اند، نامشان فاش شود، عنوان کرده‌اند که این سیاست هنوز از سوی مقامات دولت بایدن در حال بررسی است و تایید نهایی رئیس‌جمهور آمریکا را دریافت نکرده است. 

 

یکی از این مقامات بحث در مورد موضوع مورد نظر را زودهنگام دانسته و عنوان کرده است که هنوز تصمیم قطعی در این زمینه گرفته نشده است، به خصوص آنکه رئیس‌جمهور قاطعانه با فرستادن نیروهای آمریکایی به خاک اوکراین مخالف است.

 

 برخی عنوان کرده‌اند که این موضوع پس از تصویب نهایی احتمالا در سال جاری اجرایی خواهد شد و به موجب آن پنتاگون اجازه پیدا خواهد کرد تا برای اولین بار از زمان جنگ اوکراین، قراردادهایی را با شرکت‌های آمریکایی جهت کار در داخل اوکراین ایجاد کند. آنها ابراز امیدواری کرده‌اند که از این طریق امکان تعمیر و نگهداری سیستم‌های تسلیحاتی که از سوی ارتش اوکراین استفاده می‌شود، تسریع گردد. این مسئله در حالی مطرح می‌شود که از ابتدای شروع جنگ اوکراین بایدن بر این موضوع تاکید کرده است که نیروهای آمریکایی باید از خط مقدم جنگ در این کشور فاصله بگیرند.


کاخ سفید قصد دارد تا با اتخاذ چنین موضعی هم خطرات احتمالی برای سربازان آمریکایی را کمتر کند و هم مانع از شکل‌گیری این تصور از سوی روسیه شود که ارتش آمریکا درگیر جنگ اوکراین است.  /فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار