بقائی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز ادامه دارد ان‌بی‌سی: ترامپ از ایران به ستوه آمد ادعای روبیو: پیشرفت‌هایی در مذاکرات با ایران حاصل شده است قطر: متن توافق احتمالی میان ایران و آمریکا تدوین شده است مذاکرات ایران و عمان درباره تنکه هرمز وارد مرحله جدیدی شده است حمله پهپادی انصارالله به فرودگاه نجران عربستان تحلیلگر مشهور ترکیه: ایرانیان به ترامپ درس تاریخ می‌دهند شیخ نعیم قاسم: مذاکره با رژیم صهیونیستی چیزی جز ذلت ندارد رئیس جمهور اوکراین: جنگ با روسیه باید قبل از آغاز زمستان پایان یابد سازمان‌ ملل: اسرائیل بیش از 150 نفر را در ماه جولای در غزه قتل‌عام کرد حزب‌الله: ترامپ مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه جهان است حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند!

شکنجه اسیران فلسطینی در زندانهای رژیم صهیونیستی

شکنجه اسیران فلسطینی در زندانهای رژیم صهیونیستی رئیس امور اسیران و آزادگان فلسطین از رنج و ستم هایی خبر داد که اشغالگران علیه اسیران روا می دارند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۵ - ۰۶ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 26
کد خبر: ۲۴۷۱۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، قدوره فارس رئیس امور اسیران و آزادگان فلسطین از رنج و ستم هایی خبر داد که اشغالگران علیه اسیران روا می دارند.

 

وی افزود: میانگین کاهش وزن اسیران به سی کیلوگرم رسیده است. اسرائیل قصد ندارد که در سیاست های جنایتکاران خود علیه اسیران فلسطینی تجدید نظر کند.

 

رئیس امور اسیران و آزادگان فلسطین بیان کرد: اسیران درزندانهای رژیم صهیونیستی مورد ضرب و شتم و شکنجه قرار می گیرند.

 

وی تاکید کرد: هزاران نفر در زندانهای اشغالگران در قدس، کرانه باختری و اراضی ۴۸ دربند و زندانی هستند.

 

رئیس امور اسیران و آزادگان فلسطین اعلام کرد: اسرائیل معاهده ژنو مربوط به اسیران را نقض می کند./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار